Mattie Valk irriteert vriendin met zoveelste selfie: ‘Jeetje zeg!’

De vriendin van Mattie Valk wordt er wel eens gek van als hij op straat voor de zoveelste keer om een selfie wordt gevraagd. “M’n vriendin heeft er niet voor gekozen en denkt weleens: jeetje.”

Mattie Valk © RTL

Bekende Nederlanders kunnen natuurlijk nooit helemaal normaal over straat. Er wordt immers altijd extra op hen gelet, mensen zijn nieuwsgierig en willen soms ook een foto maken. Dat zal bij een A-ster een stuk vaker gebeuren dan bij een C-ster. Mattie Valk is natuurlijk een hele grote ster, maar toch valt de overlast hem wel mee.

Minder dan Linda

Het is alleszins te overzien, vertelt Mattie in gesprek met Veronica Superguide. “In grote steden gaat dat prima, wat betekent dat we daar a) geen luisteraars hebben of b) mensen er wat minder opkijken van een bekende kop.”

Hij vervolgt: “In het zuiden of oosten van het land word ik veel herkend, maar ik zeg altijd: ik ben geen Lady Gaga. Ja, ik word vaker aangesproken dan andere mensen, maar minder dan Linda de Mol.”

‘Jeetje zeg!’

De vriendin van Mattie vindt het af en toe een stuk minder leuk. “Mijn laatste vakantie was naar Malaga en daar zitten veel Nederlanders. Dat weet je en daar stel je je op in. M’n vriendin heeft er niet voor gekozen en denkt weleens: jeetje. Maar dat is ook pas na de tiende selfie en verder vindt ze het leuk.”

“Het hoort er ook bij hè. Ik wil een publiek bereiken, dus ik moet daar niet over zeuren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie hoort u liever op de radio?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen