Hanneke Groenteman vindt Arie Boomsma een enorme slijmbal

Hanneke Groenteman vindt dumbbelldominee Arie Boomsma een enorme slijmbal, laat ze blijken in de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles. “Hij deed net of we elkaar al jaren kennen.”

Arie Boomsma en Hanneke Groenteman © Instagram, NPO

Arie Boomsma is zonder twijfel een van de minst geliefde sterren van het land. De fitnessgoeroe, die door boze tongen ook wel de dorpsgek van Abcoude genoemd wordt, haalt continu het nieuws met de gekste fratsen. Dan zit hij weer in een ijsbad, dan speelt hij weer alsof hij het monster van Loch Ness is, dan zit hij weer met plakkertjes op z’n mond.

Arie vs Hanneke

Het houdt allemaal maar niet op. Doet die man in het echt ook zo raar? Hanneke Groenteman heeft hem wel eens in het openbare leven ontmoet, buiten de showbizzwereld, vertelt ze in de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles.

Hanneke vertelt dat Arie zich schuldig maakt aan typisch BN’er-gedrag. “Ja, ik heb Arie ontmoet, een paar jaar geleden toen ik opeens een volkstuin wilde in Amsterdam-Noord. Toen heb ik me ingeschreven en ben ik ook lid geworden van de volkstuindersbond, want dat moet. En Arie Boomsma liet zich toen ook inschrijven bij deze bond.”

‘Dat is BN’er-achtig’

Het was voor het eerst dat Arie en Hanneke elkaar ontmoetten. “Hij groette mij alsof we elkaar ooit eerder hadden ontmoet”, legt ze uit.

Haar zoon Gijs Groenteman: “Ja, dat is BN’ers-achtig. Dan zit je bij de club.”

Hanneke: “Ja, dat is die heerlijke BN’ers-omgangvorm. Het is altijd zondag bij BN’ers. ‘Schat, wat zie je er goed uit!’, ‘schat dit’ en ‘schat dat’.”

Dezelfde kaste

Gijs: “En je kan de hele plichtpleging van elkaar leren kennen en voorstellen overslaan, want je kent elkaar, je behoort tot dezelfde kaste en je kan meteen beginnen met omhelzen, knuffelen en elkaar complimenten geven.”

Hanneke: “Ja.”

Co-host Teun van de Keuken: “En als iemand dat goed kan, is het Arie natuurlijk. Knuffelen en complimenten geven.”

Heel erg nep

Het was allemaal heel erg nep, wil Hanneke zeggen. “Hij deed net of wij elkaar heel goed kenden, maar bij mijn weten had ik hem nog nooit eerder ontmoet.”

Gijs zelf heeft Arie een keer gezien bij een lang toneelstuk. Ze zaten toen allebei in het publiek en Arie deed heel erg intellectueel. “Arie zat drie rijen achter ons en de hele tijd met z’n vinger zo onder z’n kind gevouwen heel serieus alles in zich op te nemen en te kijken.”

Arie gaf woensdag nog een interview aan RTL Boulevard. Hij werd tijdens het vraaggesprek ondergepoept door een duif.

Teun & Gijs

De podcast Teun & Gijs Vertellen Alles:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Arie Boomsma een authentieke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen