Shownieuws-interview met boze Stones-fan blijkt in scène gezet

Het veelbesproken Shownieuws-interview met de boze Rolling Stones-fan Cor blijkt in scène gezet. “Ze zeiden: ‘Zou je dit voor de camera willen zeggen?’ Ik zeg: ‘Natuurlijk doe ik dat wel.’”

Cor in Shownieuws © Even tot hier

Shownieuws had afgelopen week de lachers op de hand met een verslag van Thom Goderie bij het afgelaste concert van The Rolling Stones in Amsterdam. Het optreden werd op het állerlaatste moment gecanceld omdat Mick Jagger corona had en megafan Cor stormde woest en zwaar teleurgesteld de Amsterdam Arena uit.

In scène gezet

Cor deed haar verhaal voor de camera van Shownieuws. “Ik ga voortaan naar Frans Bauer! Omdat hij altijd gezond is!”, brieste ze onder meer. “En dan sta je daar vanavond! Al die kuttrappen op! En weet je hoe moe ik ben?!”

Het leek ontzettend authentieke televisie, maar niets is minder waar. Zelfs haar loopje uit het voetbalstadion was geregisseerd. Verslaggever Thom had Cor namelijk zien klagen op het plein en verzocht haar om het allemaal nog eens te herhalen op camera, inclusief dat loopje uit het stadion dus.

Cor verklapt

Cor verklapte het gisteren in de kijkcijferhit Even Tot Hier. “Ja, ik liep te mopperen, want ik zeg tegen mijn schoondochter: ‘Nou, ik ga voortaan wel naar Frans Bauer hoor, want die is tenminste niet ziek.’ Onzin natuurlijk, maar toen kwam Thom – inmiddels ken ik z’n naam – van SBS 6 en die zegt: ‘Zou je dit voor de camera’s willen zeggen?’”

Het leek Thom wel mooie televisie en gelukkig kreeg hij Cor zo ver om het allemaal nog eens te herhalen op camera. “Ik zeg: ‘Natuurlijk doe ik dat wel.’”

‘Ik moest even terug’

Presentator Niels van der Laan: “Nog een keertje?”

Cor: “Ja, toen moest ik even terug. Weer die kuttrappen op. Dus ik kom naar beneden en ik zeg: ‘Weer die kuttrappen, weet je hoe moe ik ben.’ En toen kregen we dat interview. Ik zat vol emotie en ik heb inderdaad heftig gereageerd. Later had ik daar spijt van. Maar ja, het is gebeurd.”

Slechte reacties

Wat Thom natuurlijk heel goed wist, maar waar Cor in haar naïviteit geen idee van had, is dat haar woedeuitbarsting trending zou worden op sociale media. Achteraf gezien is Cor helemaal niet zo blij met het interview.

“Ik heb spijt dat ik het zo heftig heb gezegd, want ik krijg heel Nederland over me heen. Leuke reacties, maar ook heel slechte reacties. En dat vind ik heel erg, want niemand weet wat The Rolling Stones voor mij betekenen.”

Fragment

De boze Cor in Shownieuws:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen