Rachel Hazes weet niet of André naar Amerika verhuist: ‘Lijkt me lastig’

Rachel Hazes ontraadt haar zoon André Hazes jr. om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Niet alleen is het carrièretechnisch lastig, ook zou hij zijn zoontje dan veel minder vaak zien, legt ze uit.

Rachel Hazes en André Hazes jr. © Nick van Ormondt / William Rutten

André Hazes jr. vliegt om de haverklap naar de Verenigde Staten toe om zijn problemen in Nederland te ontvluchten. Het zingende CO2-monster zou er inmiddels zelfs aan denken om zich definitief aan de andere kant van de oceaan te vestigen. Niet zo handig, denkt zijn moeder Rachel Hazes.

André naar Amerika?

Zo’n emigratie is volgens Rachel niet makkelijk in te passen in André’s leven. “Ik zie dat onze zoon André evenveel van Amerika houdt als zijn vader. Ik weet niet of hij werkelijk concrete plannen heeft om daar een huis te kopen. Ik zal het hem in ieder geval nooit afraden, hij moet zijn eigen beslissingen nemen”, zegt ze in de Story.

Eén zin later raadt Rachel het alsnog af: “Het zal lastig worden als hij daar gaat wonen en zijn zoontje dan hier in Nederland is. Ook qua werk lijkt het me lastig.”

‘Beetje te ver’

Je kunt moeilijk elk weekend naar Nederland vliegen voor optredens, wil Rachel zeggen. “Als hij hier wil blijven werken, lijkt wonen in Amerika een beetje te ver om iedere keer over te komen. Maar ook dat is iets waar hij zelf een beslissing in moet maken.”

Denkt André alweer optreden dan? “André is nog steeds intensief bezig om belangrijke vragen over zijn toekomst en zichzelf te beantwoorden.”

Terug naar Monique?

Een emigratie naar Amerika zou kansrijker zijn als André terugkeert in de armen van Monique Westenberg en ze met z’n tweeën het avontuur willen aangaan.

Volgens een ‘insider’ in de Story, mogelijk ook Rachel maar dan geanonimiseerd, is dat uitgesloten: “Al gaat André nog tien keer terug naar Monique, al staan ze alsnog voor het altaar: de historie wijst uit dat zij niet de vrouw is met wie hij altijd samen zal blijven.”

Instagram

André en Rachel op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. naar Amerika. Goed idee: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen