‘Rachel Hazes gestopt met roken vanwege sneer Natasja Froger’

Rachel Hazes is gestopt met roken vanwege de sneer die Natasja Froger aan haar uitdeelde in het tv-programma BN’ers in het Ziekenhuis. Dat vermoeden heeft Story-baas Guido den Aantrekker.

Rachel Hazes © SBS, NPO

De tabakszaak in Mijdrecht kan zijn faillissement wel aanvragen, want Rachel Hazes is naar eigen zeggen gestopt met roken. “En dan gebeurt er iets in mijn leven wat niemand om mij heen ooit verwacht had. Dan ben je ineens een week verder en gestopt met roken”, meldde ze afgelopen weekend op haar Instagram-pagina.

Sneer van Natasja

Wat is de aanleiding? Story-baas Guido den Aantrekker, die warme banden onderhoudt met Rachel, denkt dat Natasja Froger een rol heeft gespeeld. Zij deelde tijdens de opnames van het SBS 6-programma BN’ers in het Ziekenhuis een subtiele sneer uit aan de toen nog kettingrokende Rachel.

Rachel werd voor het programma op de afdeling oncologie gezet. “Ik denk dat de longafdeling pittig voor je wordt, want ik denk dat je gaat stoppen met roken hierna”, sneerde Natasja toen.

Impact op Rachel

Guido denkt dat die opmerking Rachel aan het denken heeft gezet. “Ik denk dat Natasja Froger daar een rol in heeft gespeeld. Rachel en Natasja zaten samen in het bekende SBS 6-programma BN’ers in het Ziekenhuis. Daar hebben zij echt te maken gehad met mensen die ernstig ziek zijn en dat heeft natuurlijk ook toch wel impact op Rachel gehad.”

Hij vervolgt: “Het heeft misschien ook een rol gespeeld dat haar moeder Friedel op 63-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van longkanker, dus ik kan me best voorstellen dat binnen van zo’n familie Van Galen toch denkt: we moeten er een keertje mee stoppen. Haar zus Els doet volgens mij ook mee.”

Instagram

De post van Rachel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes dit langer of korter volhoudt dan twee weken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen