Anouk Smulders ergert zich aan Tygo Gernandt: ‘Echt shocking’

Anouk Smulders heeft zich gisteren geërgerd aan Tygo Gernandt. De acteur verscheen op een filmpremière met zijn nieuwe vlam, maar wilde aan Shownieuws niet haar naam vertellen.

Tygo Gernandt en Anouk Smulders © SBS 6

Het is volgens Anouk Smulders not done om als BN’er je nieuwe vlam mee te nemen naar een première vol pers, maar dan niet zijn of haar naam te noemen. Dat gebeurde dus ook bij Tygo Gernandt. “Hij wilde niet haar naam vertellen, wat ik eigenlijk best wel een beetje shocking vind”, zegt ze aan de desk van Shownieuws.

Shocking

Wat is er precies ‘shocking’ volgens Anouk dan? “Dat als je daar staat met haar, dat je niet een voorstelding doet, maar goed: mening.”

Zelf wilde de vlam in kwestie ook niet vertellen wat haar naam is. “Het is ook wel grappig dat zij dus ook op een gegeven moment niet haar naam heeft gezegd, dus ik denk dat er redelijk wat vergadering vooraf zijn gegaan aan voordat ze de rode loper op gingen. Maar dat neemt niet weg dat ze heel happy zijn samen.”

Jonge vlam

Het is in elk geval wel honderd procent zeker zijn vriendin, weet Anouk. “Tygo is dus inderdaad niet meer op de markt. Dit is zijn nieuwe jonge vlam. We hebben hem er natuurlijk naar gevraagd en het is inderdaad bevestigd.”

Op wie lijkt deze vriendin? “Ik moest een beetje denken aan Sylvia Geersen; een jongere versie daarvan.”

Aan het eind van de uitzending wist Anouk alsnog haar naam te onthullen. “Ja, en Tygo, stel d’r even voor de volgende keer, Dianne. Zo leuk als je dat even doet.”

Instagram

De nieuwe vriendin in kwestie kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen