Monique Westenberg verkoopt haar bikini’s, Patty Brard vindt het vies

Monique Westenberg verkoopt via internet haar bikinibroekjes en daar maken Shownieuws-diva’s Patty Brard en Natacha Harlequin een hele poespas over. Zij vinden het allemaal vrij onsmakelijk.

Patty Brard, Natacha Harlequin en Monique Westenberg © SBS 6, Instagram

De garderobekast van Monique Westenberg is zó overvol dat ze regelmatig wat dingen in de verkoop zet via haar pagina op de verkoopsite Vinted. Zelfs haar bikini’s, inclusief bikinibroekjes, worden daar te koop aangeboden. De verkoopprijs is niet voor de poes: men moet er maar liefst 65 euro voor neertellen.

Misselijk van Monique

Patty Brard vindt het behoorlijk onsmakelijk. “Ik persoonlijk vind een gedragen bikini aan iemand overdragen een beetje heftig, maar goed”, aldus de tv-diva, die ooit op televisie een klysma in haar achterste liet spuiten, in Shownieuws.

Wat vindt collega Natacha Harlequin ervan? Die is ook niet bepaald poeslief voor Monique. Sterker nog: ze steekt van walging zelfs haar tong uit. “Die kun je ook niet echt wassen, hè? Die bikinibroekjes. Met een beetje zo’n handwasje. Behhh!”

‘Ga naar de H&M!’

Het is onbegrijpelijk, vindt Patty. “Ik zou ook niet een bikini van een ander willen. Ik wil het niet. Je kunt toch ook naar de H&M?”

Wellicht kan Monique volgende keer een nóg hogere prijs vragen als ze haar bikinibroekjes níet wast, aldus Patty. “Je hebt ook een heleboel mannen die het leuk vinden om een ongewassen broekje te kopen.”

Wie nog op zoek wil naar de bikinibroekjes van Monique? Mispoes! Ze zijn inmiddels uitverkocht.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen