Daphne Deckers baalt van Leco van Zadelhoff: ‘Naakte woelrat!’

Daphne Deckers vindt dat Leco van Zadelhoff over het algemeen heel erg goed werk levert als visagist, maar één keer heeft hij de plank hélemaal misgeslagen. “Ik leek wel een naakte woelrat!”

Daphne Deckers © NPO, Instagram

Leco van Zadelhoff is de visagist van allerlei hele beroemde Nederlandse vrouwen, waaronder Caroline Tensen en dus ook Daphne Deckers. Na een beurt van Leco zien ze er altijd uit als om door een ringetje te halen, maar zelfs de levende poederkwast slaat volgens de 53-jarige schrijfster uit Nijmegen wel eens de plank mis.

Naakte woelrat

Eén keer schrok Daphne zich een hoedje nadat Leco zich op haar uitgeleefd had. “Leco heeft ooit mijn wenkbrauwen geblondeerd, ik leek wel een naakte woelrat. Hij zei tijdens de shoot dat ’t weer hip is. Dat zal best, maar dit keer zonder mij!”, roept ze in de Beau Monde.

Leco is overigens niet verantwoordelijk voor haar kapsel. Daar heeft ze weer een ander mannetje voor: Hildo Groen. En Groen is op zijn beurt dan weer eens uitgeschoten met rood. “Mijn haar is een blauwe maandag rood geweest. Een man zei toen tegen mij: ‘Een roestig dak betekent een vochtige kelder.’ Wat. De. Hel. Metéén teruggeverfd!”

Föhn van 500 euro

Groen, blauw, rood. Poeh-poeh, wat een heftige dingen maakt Daphne allemaal mee. Hoe is het nu met haar kapsel? Heel goed. “Ik heb zo’n Dyson-föhn gekocht. Belachelijk duur, 499 euro. Je krijgt er een grote, leren doos bij en allerlei opzetstukken die ik niet nodig heb. Maar goed, wat een gewéldig apparaat, dat dan weer wel.”

Tot slot haalt ze, zonder namen te noemen, ook nog even uit naar Nikkie de Jager-achtige types die zóveel make-up dragen dat ze er ’s avonds twee rollen wattenschijfjes doorheen jassen. “De Instagram make-up vind ik persoonlijk ‘cake-up’: het is zó veel! Mij staat het niet, maar jonge meiden komen ermee weg. Zal wel een generatiedingetje zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen