Nikkie de Jager-show ook afgekraakt in RTL Boulevard: ‘Slecht!’

Nikkie de Jager zal zich volgende keer ongetwijfeld even achter de oren krabben als RTL 4 haar weer een show aanbiedt. Zelfs RTL Boulevard kraakt haar eerste programma De Enige Echte af.

Rob Goossens, Nikkie de Jager en Daan Nieber © RTL

Ze is hét nieuwe grote talent van de Nederlandse mediawereld: Nikkie de Jager. Helaas bleek afgelopen weekend dat het eerste programma dat RTL 4 haar heeft gegeven, De Enige Echte, een tv-gedrocht is. De kijkcijfers waren al wat aan de lage kant, maar de reacties waren echt ronduit vernietigend: de mensen vonden het héél slecht.

Kromme tenen

Zelfs bij clubhuis RTL Boulevard konden ze er gisteren niet onderuit. “‘Is dit een grap?’ ‘Zijn die maskers uit een horrorfilm?’ Het eenmalige RTL 4-programma De Enige Echte riep op social media flink wat reacties op. (…) Die maskers waren niet allemaal even goed gelukt”, aldus presentator Daan Nieber.

Hoe heeft tv-kenner Rob Goossens ernaar gekeken? “Met gekromde tenen. Ik begreep wel waarom dit programma in december toch uit het schema is gehaald. Het was geloof ik eigenlijk voor kerstavond bedoeld, het heeft daarna een behoorlijke poos op de plank gelegen en het is nu toch uitgezonden.”

‘Echt niet goed’

Rob vindt dat RTL hier wat steken heeft laten vallen.”Het was geen goed programma en dan te bedenken dat RTL nog hoopte dat het zo leuk zou zijn dat ze na deze aflevering die eenmalig was een heel seizoen konden bestellen, maar ik denk niet dat dat nog gaat gebeuren.”

Daan: “Het is dus niet De Enige Echte, maar het is De Enige, want meerdere komen er inderdaad niet.”

Doodeng

De Enige Echte draait om BN’ers die optreden in een groepje van vijf. Ieder lid draagt een masker van die BN’er en het panel moet vervolgens raden achter welk masker de enige echte BN’er zit. Het concept is al flinterdun, maar de uitvoering was dramatisch slecht. En dat begon al met de niet-lijkende en bovendien beangstigende maskers.

Ook de mannen van Media Inside zijn niet onder de indruk. “Dit was een heel eng programma. Het is doodeng”, aldus presentator Gijs Groenteman. Zijn gast Nadia Moussaid: “Ja, een soort horrorfilm.”

Promo

Het promofilmpje van De Enige Echte:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat RTL 4 dit programma beter op de plank had kunnen laten liggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen