Sarah van Soelen is er klaar mee: ‘Ik ben meer dan de ex van André!’

Sarah van Soelen is er echt helemaal klaar mee. Het 26-jarige Instagram-figuur zonder Wikipedia-pagina wil niet meer ‘de ex van André’ genoemd worden. De reden? Ze zou meer zijn dan dat.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Een beetje treurig is het wel: even dacht Sarah van Soelen de nieuwe Monique Westenberg te worden, maar ze bleek slechts tijdelijk aan de zijde van André Hazes jr. te mogen wandelen. Sinds ze door hem gedumpt is probeert ze nog wel steeds wanhopig de media te halen. Het enige probleem is dat ze niet zoveel te melden heeft.

De ex van

Sarah haalde vorige week het nieuws omdat ze in de snuifcast van Najib Amhali zit. Uitgebreid vertelde ze over al haar drank- en drugsgebruik in het verleden en daarmee wist ze volop de showmedia te halen.

Het wordt tijd dat de media haar ‘Sarah’ noemen en niet ‘de ex van’, vindt ze. “Ik ben blij dat ik eindelijk een beetje van alles los kom. Het is namelijk al een geruime tijd over. We zijn ons eigen weg gegaan. Ik wil gewoon verder als Sarah en niet als ‘ex van’. Sommige mensen maken er nog veel gebruik van. Ik liever niet.”

Vloggen

Maar als we Sarah niet ‘de ex van’ kunnen noemen, wat dan wel? Ze wil gaan vloggen. “Ik zit al zo lang hieraan te denken… Ik weet het dus echt niet of ik het moet gaan doen.”

Wat zou Sarah zeggen als de hele wereld naar haar vlog zou kijken? “Wees lief voor elkaar. Steun elkaar zoveel mogelijk. Respecteer elkaar. En oordeel niet te snel als je nog nooit in hun schoenen hebt gestaan.”

Een aaneenrijging van clichés en open deuren. Die kan maar beter paspop blijven spelen bij Chica’s.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen meer is dan de ex van André?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen