Richard Groenendijk boos om kritiek op foto met Martien Meiland

De ergernis aan de Meilandjes begint nu wel heel erg de spuigaten uit te lopen. Zelfs als collega-BN’ers een foto met hem plaatsen, regent het kritische reacties. Irritant, vindt Richard Groenendijk.

Richard Groenendijk, Martien Meiland en Jan Versteegh © Instagram

Richard Groenendijk en Jan Versteegh dachten afgelopen weekend tijdens de opnames van een of andere Sinterklaas-film even leuk op de foto te gaan met kijkcijferkanon Martien Meiland. Ze plaatsten de foto allebei op hun Instagram-kanalen en wat gebeurde erna? Het regende zowel bij Richard als bij Jan teleurgestelde en negatieve reacties.

‘Meiland-moe!’

Bij zowel Richard als Jan laten de mensen heel duidelijk blijken wat ze ervan vinden. “Zo jammerrr. Beetje errug meiland moe”, zegt Joan bijvoorbeeld onder de post van Richard. En Tom: “Kan die meiland niet een keer wat anders gaan doen pfffff.”

Zo gaat het maar door. Liesbeth, een andere volger van Richard, zegt: “Tijd voor verandering, Meiland moe. En dat moet ff in de echte bijstand, zonder wenkbrauw verf.” En Jacoba: “Heeft dat figuur Meiland ook een rolletje? Ongelooflijk .😢😢”

Irritante kwal

Corné is er ook niet over te spreken. “Waarom moet die irritante kwal van meila nd overal te zien zijn?? 🤮🤮🤮🤮🤮🤮”, zegt hij.

Dan is het voor Richard genoeg. “Jij gaat toch ook iedere dag naar je werk?”, slaat hij terug.

Richard is ook boos op Henry, die onder de post van Jan reageert. Henry: “Die man in het midden vind ik echt verschrikkelijk😮 ( sorry).”

De komediant daarop: “Prima, maar zeg dan niks joh. Is ook een optie he.”

Respect

De vele negatieve reacties over Martien wekken ook een tegenreactie op. Zo zegt Carol: “Moeten mensen nou echt altijd reageren op dingen? Niemand heeft gezegd dat je hier naar hoeft te kijken of te lezen! Heb respect voor een ieder. En Martien Meiland is gewoon aan het werk! En wie van jullie gaan dan straks met jullie kids hierheen? Leven en laten leven!”

En Petra: “Wat verschrikkelijk reacties hier over martien volgens mij zijn jullie allemaal jaloers dat jullie de rol niet hebben gekregen voor de nieuwe sinterklaas film.”

Comments

De ontploffende Richard:

En:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Meilandjes hadden moeten investeren in imagobewaking?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen