André Hazes jr. per ongeluk op de foto? ‘Dit doet Monique bewust!’

De Hazesjes blijven de showmedia bespelen. Ditmaal plaatst Monique Westenberg een foto op Instagram van haar zoontje met op de achtergrond, bíjna onopvallend, haar ex-vriend André Hazes jr.

André Hazes jr. © Instagram

Monique Westenberg plaatste gisteren een foto op Instagram van haar zoontje die met Lego speelt. “Vandaag weer een nieuwe uitdaging; Harry Potter!”, staat erbij. Maar wie zien we nou op de achtergrond op de bank liggen? Hé, dat is haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. Waarom ligt hij daar nou op de bank? Zijn ze weer zó comfortabel met elkaar?

André drinkt wat

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het een opvallende foto, zegt hij aan de desk van Shownieuws. “Kijk eens. Hij ligt hier echt een beetje languit op de bank. Heel comfortabel. Volgens mij ligt hij wat te drinken”, zegt hij.

Wat zegt het precies dat André op deze manier op de bank ligt met een drankje binnen handbereik? “Het is niet alsof hij even op bezoek is om met zijn zoontje te spelen”, analyseert Bart. “Meer van: ik ben hier ook thuis, ik lig hier eigenlijk prima en ik geloof niet dat ik nog zin heb om op te staan en weg te gaan.”

Geruchtenstroom

Dat beeld is precies wat Monique naar buiten wil brengen, denkt Bart. “Dit wakkert natuurlijk al die geruchten weer aan van: is het weer goed tussen André en Monique en komen ze überhaupt weer samen?”

Presentatrice Tooske Ragas: “Monique is niet gek en Monique plaatst deze foto. Die weet ook dat hij daar op staat en dat mensen dat gaan zien.”

Bart: “Ja, natuurlijk. Dus die vindt het volgens mij ook wel weer prettig dat de suggestie wordt gewekt dat zij weer samen zijn misschien. Wat Evert zegt… We volgen het op de voet.”

Berken en Roderijs

Wat denkt Privé-baas Evert Santegoeds ervan? Zijn blad schreef laatst nog dat Monique sinds André nooit meer met een scharrel is gesignaleerd, omdat ze alleen maar hem zou willen. “Ik blijf het volgen met belangstelling. Onze drukkerij houdt het niet bij geloof ik. Het is echt de ene week dit en de andere week dat”, zegt hij.

Evert vervolgt: “Het is wel zo dat als hij in Nederland is, hij heel veel in Berkel en Rodenrijs is. Dat is ons een tijdje ontgaan toen er allerlei andere dingen speelden rondom The Voice enzo, maar toen is hij eigenlijk wekenlang in Berkel en Rodenrijs geweest.”

Vak geleerd

Al met al blijft het non-nieuws over de Hazesjes gewoon lekker doorgaan, oorlog of niet. Evert trots: “Wat een vak, hè, eigenlijk?”

Bart: “Nou ja, hadden we maar een vak geleerd…”

Instagram-story

De Instagram-story van Monique:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg bewust de media bespeelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen