Hans Klok keihard gepasseerd door RTL 4, niet in Holland’s Got Talent

Hans Klok is ondanks een goede auditie niet uitgekozen voor een plekje in de jury van Holland’s Got Talent. “Nee, helaas. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ik het wel zou worden”, reageert hij.

Hans Klok © RTL

Eigenlijk had Hans Klok al behoorlijk zijn zinnen gezet op een plekje in de jury van de RTL 4-hit Holland’s Got Talent. De talentenjacht lijkt hem inderdaad op het lijf geschreven, maar de zender heeft gekozen voor iemand anders. En dat terwijl er door het vertrek van Ali B, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw maar liefst drie plekken te vullen zijn.

‘Nee, helaas’

Hans heeft in november auditie gedaan, maar is het niet geworden. “Nee, helaas. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ik het wel zou worden, want de auditie ging goed en ik kan er ook leuk over vertellen”, vertelt hij in de Weekend.

Hij vindt dat hij van toegevoegde waarde zou zijn geweest. “Zangers weten veel van zang en muziek af, maar niet van circus en variété, jongleren, goochelen, magic, messenwerpen en rolschaatsnummers, en ik wel.”

Patricia verbaasd

Eén ding is zeker: Hans is een echte expert op het gebied van variété. “Ik heb met mijn team de Zilveren Clown mogen winnen, wat één van de hoogste onderscheidingen is in Monte Carlo en die we uit handen van prinses Stéphanie hebben ontvangen. Dus ik weet wat van de wereld van het visuele entertainment.”

“Ik had het er toevallig gister over met Patricia Paay, zij zat in de jury van HGT. Zij begreep het ook niet en zei: ‘Maar je weet er zoveel vanaf.’ Ik vind het echt jammer, misschien moet ik er nog even achteraan bellen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen