‘Angela Groothuizen zou Boer Zoekt Vrouw kunnen presenteren’

Angela Groothuizen zou een goede optie zijn om Yvon Jaspers op te volgen als presentatrice van Boer Zoekt Vrouw, zegt Privé-sterjournalist Jan Uriot. “Zij zou dat heel goed kunnen natuurlijk.”

Angela Groothuizen © RTL

Boer Zoekt Vrouw wordt al sinds de allereerste aflevering gepresenteerd door Yvon Jaspers. Op één pittige ruzie met haar werkgever na is er eigenlijk nooit sprake geweest van een presentatiewissel. Het programma is nog altijd een kijkcijferkanon en Yvon hoort er ook een beetje bij.

Moederlijk type

Als ze tóch uit komt te vallen, dan kun je daar absoluut niet zomaar iemand anders op zetten, stelt Privé-sterjournalist Jan Uriot. Hij wijst erop dat je voor zo’n belangrijk programma als Boer Zoekt Vrouw toch bepaalde kwaliteiten moet hebben.

Wat voor kwaliteiten zijn dat? “Je moet daar iemand hebben, sowieso een vrouw, een moederlijk type, maar ook die overwicht heeft. Het is net als met sporters; die spreken ook niet zo makkelijk. Die boeren ook niet natuurlijk. Je moet soms de woorden eruit halen natuurlijk”, zegt hij in de rubriek Wat Vindt Jan.

‘Angela is geschikt’

Er is er maar één die dat kan, denkt Jan. “De enige die ik kan verzinnen is eigenlijk Angela Groothuizen. Om haar eventueel te vervangen. Angela zou dat heel goed kunnen natuurlijk.”

Denkt hij dat de kijker überhaupt Yvon Jaspers-moe zou kunnen worden? “Dat kan ik me voorstellen. Er is ook wel eens kritiek op d’r, maar ik vind dat ze het wél leuk doet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen