Marc-Marie Huijbregts woest uit Tilburgse bios: ‘Ik hoef NIKS hier!’

Marc-Marie Huijbregts is woest weggelopen uit de Tilburgse bioscoop Cinecitta, omdat hij vlak voor sluitingstijd geen koffie meer kon bestellen. “Ik zeg: ‘Nou, dan hoef ik NIKS hier!’”

Marc-Marie Huijbregts © M

De bioscopen zijn weer open na een lange coronalockdown en daar maakt Marc-Marie Huijbregts dankbaar gebruik van. “Iedereen was natuurlijk hartstikke blij dat het allemaal weer open mocht tot 22.00 uur, dus iedereen was van: hartstikke fijn, het mag weer open! Ik vond het ook hartstikke fijn. Dus ik naar de bioscoop, ik naar de film enzo, Licorice Pizza.”

Geen koffie meer

Leuke film, aldus Marc-Marie. “Het begon om 19.30 uur en we komen om 21.20 of 21.25 uur weer uit de film, dus ik loop naar de balie toe en zeg: ‘Is de bar nog open?’ Ze zegt: ‘Ja, ja, om 21.45 uur is pas de laatste ronde.’ Ik zeg: ‘Goh, nou hartstikke leuk, dan kunnen we nog even iets drinken. Ik wil graag een koffie verkeerd.’”

En toen? “Toen zei ze: ‘Ja, nee, het koffieapparaat is schoongemaakt.’ Het koffieapparaat is schoongemaakt?!?!! Jullie zijn de horeca, jullie zijn blij dat het weer open is, jullie zijn open tot 22.00 uur en dan ga je toch niet voor de laatste ronde het koffieapparaat schoonmaken!’ Ja, daar kan ik niet tegen. Ik zeg: ‘Nou, dan hoef ik NIKS!’”

Heel pissig

Marc-Marie was echt heel pissig. “Nee, dan hoef ik niks. Ik ben omgedraaid en we zijn gelijk weggelopen. Daar kan ik níet tegen. Dan is het zo fijn dat het allemaal weer open is.”

“Ik was met iemand die ook wel eens zo’n apparaat ehh en die zegt: ‘Het duurt echt niet zo heel erg lang om dat schoon te maken. Dat duurt echt niet eeuwig.’ Als je dan om 22.00 uur gaat schoonmaken, ben je echt nog wel op tijd. Dat is zó’n onzin!”, besluit hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vertellen Alles.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marc-Marie Huijbregts woest weg uit bioscoop, omdat het koffieapparaat is schoongemaakt. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen