Quinty Trustfull baalt van besluit Koffietijd: ‘Heel erg jammer’

Quinty Trustfull mag van Koffietijd geen yogafilmpjes meer opnemen in de studio. Ze heeft geen zin om het allemaal zelf te gaan bekostigen en stopt er daarom mee. “Heel erg jammer.”

Quinty Trustfull © RTL

Het is voor een bepaald type dames dat niet of nauwelijks werkt, zoals Quinty Trustfull met haar paar Koffietijd-uitzendingen per week, heerlijk om dag in dag uit op een yogamatje te liggen. Anderhalf jaar geleden begon Quinty haar rek- en strekoefeningen te filmen, maar daar komt nu abrupt een einde aan.

‘Heel erg jammer’

Koffietijd heeft geen zin meer om de yogafilmpjes van Quinty te maken; daar keken namelijk slechts een handjevol verdwaalde huismoeders naar. Quinty is zwaar teleurgesteld. “Helaas is er bij Koffietijd besloten om geen yogafilmpjes meer te plaatsen. Dat vind ik heel erg jammer!! Helemaal omdat ik weet dat zoveel van jullie altijd mee deden.”

Nu is het voorbij. “Doordat ik het bij Koffietijd opnam was het voor mij heel goed te doen om het te combineren met al mijn andere werk (proest, red.). Maar nu dat wegvalt zou ik zelf een cameraploeg moeten inhuren, een ruimte zoeken enzovoorts. Kortom: zoveel meer werk en tijd en dat gaat helaas niet. Dus sorry!!”

Meedoen aan Robinson?

Dankzij al die yogaoefeningen is Quinty wel hartstikke sterk. Is een deelname aan Expeditie Robinson niets voor haar? “Op zich is het iets wat ik erg leuk vind! Het fysieke, de proeven, heel tof! Maar… Nee, ik ben jaren gevraagd maar ik wil niet in mijn zomerstop ook nog werken (weg zijn).”

“Daarnaast vind ik het een aanslag op je lichaam. Ik zorg goed voor mijn lichaam, en wil niet afvallen en verzwakken. Dus nee, ik doe niet mee maar kijk wel heel graag naar dit toffe programma!!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Koffietijd heeft geen zin meer in de yogafilmpjes van Quinty Trustfull. Zit u daarop te wachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen