Hélène Hendriks reageert op geruchten: ‘Daar kan ik niks mee’

Hélène Hendriks reageert op de geruchten dat ze een lesbische vrouw zou zijn. Ze ‘kan daar niet zoveel mee’, laat de Veronica-presentatrice weten. “Maar ik val niet op vrouwen”, geeft ze aan.

Hélène Hendriks © Telegraaf

Nog altijd is Hélène Hendriks een alleenstaande vrouw. Het lijkt er volgens Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden dan ook op dat ze een vrijgezellige kerst tegemoetziet. “Hoe zit het deze kerst? Ben je alleen? Dat willen heel veel mannen natuurlijk weten”, vraagt hij aan de presentatrice in een video van De Telegraaf.

Hélène niet alleen

Gelukkig heeft Hélène een gezellige kerst voor de boeg. “Ik ben zeker niet alleen. Bobby is erbij, dat is mijn grote liefde. En mijn familie is erbij, dus ik ben zeker niet alleen.”

Jordi: “Maar voor alle mannen die kijken?”

Hélène: “Wat wil je precies weten? Jij wil weten of ik een vriend of vriendin heb? Nou, geen vriendin, want ik val niet op vrouwen.”

Roddel

Jordi: “Dat was ook een roddel, hè?”

Hélène: “Ja, maar daar kan ik niet zoveel mee. Dat is prima. Maar voor de rest: ik heb wel eens eerder aangegeven – en dat is niet om mysterieus of geheimzinnig te doen – maar ik praat eigenlijk niet zo snel over mijn privéleven. Of eigenlijk over mijn liefdesleven. Zo moet ik het goed zeggen.”

Waarom niet? “Dat is niet omdat ik het niet zou willen, maar het zou ook kunnen dat er een andere partij is die zegt: ‘Nou, dat wil ik liever niet of ik wil niets met de media te maken hebben.'”

Fragment

Het interview:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks gaat de BN'er-show The Big Balance presenteren. Handig of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen