André Hazes jr. lijkt pas terug te keren in 2023: ‘Groter dan ooit’

Het lijkt erop dat André Hazes jr. pas in 2023 weer terugkeert in de schijnwerpers. Volgens een ‘zeer betrouwbare bron dichtbij de zanger’ stelt hij zijn comeback nog zeker een jaar uit, meldt Privé.

André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. houdt zich behoorlijk stil. Nadat in het nieuws kwam dat zijn management zelfs al optredens in 2022 aan het annuleren is, doemt de vraag op hoe lang zijn mediapauze nou eigenlijk precies duurt. Heel lang, zegt een ‘zeer betrouwbare bron dicht bij de 27-jarige zanger’ nu in weekblad Privé.

André terug in 2023?

Het komende jaar wil André zich op heel andere dingen richten, aldus de bron. “De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan. In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam.”

Het verhaal van deze bron sluit aan bij de informatie van Yvonne Coldeweijer. Zij stelt dat André volgende week naar Las Vegas vertrekt. De Privé-bron vervolgt: “De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit. Met een nieuwe cd en verfrissender dan ooit.”

Stimulerende middelen

Het is inmiddels geen geheim meer dat André niet alleen afwezig is vanwege een burn-out. Het is voor iedereen nu wel duidelijk dat er ook een verslaving heeft gespeeld.

De Privé-bron: “Vermoeidheid is niet het enige probleem, het is geen geheim dat André vaak in de sportschool is te vinden en het verhaal gaat dat hij daar niet alleen ‘op eigen kracht’ tot verbluffende resultaten kwam… André onderging en complete metamorfose, maar daar zouden ook stimulerende middelen aan te pas gekomen zijn.”

Heftige bijwerkingen

Die stimulerende middelen kunnen bijwerkingen hebben die ook op je stem kunnen slaan, aldus de Privé-bron. “Dat is iets waar André nu enorm mee zit en waar hij ook wat aan wil gaan doen.”

Volgens de bron wil André gewoon weer heel graag terug naar Monique Westenberg. “De zanger wil niets liever dan dit familiegevoel terug, maar Monique zal dat niet zomaar toelaten. Ze wil eerst voor honderd procent zeker weten dat haar ex weer de man is op wie ze zeven jaar geleden verliefd is geworden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet André Hazes jr. er goed aan om zo lang afwezig te blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen