Marieke Elsinga tongzoent nog elke dag met haar vriend

Marieke Elsinga tongzoent na twee jaar samenzijn nog elke dag met haar vriend Sander, onthult de presentatrice van RTL Boulevard. “Een dag niet getongzoend is een dag niet geleefd”, zegt ze.

Marieke Elsinga © Instagram, RTL

Het is voor Marieke Elsinga heel vreemd dat de meeste stelletjes na een tijdje minder vaak tongzoenen, want haar tong is nog zeer actief. “Het gros van de koppels tongzoent niet meer elke dag met de partner, maar ik tongzoen nog elke dag. En wij zijn twee jaar samen bijna. Er wordt elke dag getongzoend. Een dag niet getongzoend is een dag niet geleefd.”

Tongzoenen op straat

Marieke tongzoent ook gewoon op straat, onthult ze in haar ochtendshow op Qmusic. “Wij tongzoenen wel eens als we een wandeling aan het maken zijn en we staan even stil op de stoep, maar niet als er heel veel mensen zijn. Ik vind het ook altijd heel liefdevol als ik langs tongzoenende mensen fiets. Dan denk ik: wat heerlijk.”

Wel houden Marieke en Sander zich een beetje in als ze op straat aan het amandeltennissen zijn. “De ene kant van het spectrum is elkaar even een kusje geven en de andere kant is tongzoenen dat toewerkt naar meer passie. Die tongzoen voelen we allemaal wel en díe doe je niet op straat.”

Marieke is klef

Hoe zit het eigenlijk met haar radiocollega Mattie Valk? Tongzoent hij ook op straat? “Ja, dat doe ik wel. Als we er eenmaal in zitten…”

Vindt hij dat niet een beetje ordinair? “Ik herken wel dat het ongemakkelijk is om naar te kijken, ondanks dat ik het zelf doe. Als ik het een ander stelletje zie doen, dan denk ik weer hetzelfde als jij”, zegt hij tegen een sidekick, die tongzoeners op straat wél smerig vindt.

Marieke heeft er lak aan: “Ik ben een klef stel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marieke Elsinga tongzoent elke dag. Too much information?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen