Luuk Ikink vindt nieuwe Adele-single doodsaai: ‘Ontwikkel jezelf eens!’

Luuk Ikink vindt de nieuwe single Easy On Me van Adele dodelijk saai. De RTL Boulevard-ster haakt totaal af: hij vindt dat de 33-jarige zangeres zichzelf eens een keertje moet gaan vernieuwen.

Luuk Ikink © RTL

De nieuwe Adele-single kwam gisteren uit en blijkt nu het meest gestreamde nummer in één dag ooit op Spotify. Ook Luuk Ikink heeft even geluisterd, maar hij vindt het echt tergend saai. “Ik vond het heel saai het hele liedje. Ja, ik vond het echt heel saai. Ik vond het gewoon een saai nummer”, zegt hij in RTL Boulevard.

‘Ontwikkel jezelf, Adele!’

Luuk vindt dat Adele zichzelf eens moet doorontwikkelen. “Ik begrijp gewoon niet waarom ze niet doorontwikkelt. Het is toch een superster? Zij moet toch verrassen na zes jaar en iets anders doen, wat Beyonce en Madonna ook doen? Hup, allemaal andere dingen weer. Dit is gewoon exact hetzelfde als zes jaar geleden.”

Zijn collega’s zijn het niet met Luuk eens. “Het is zo goed dat jij geen muziekcriticus bent”, aldus Eddy Zoëy. En Eric de Munck: “Allereerst, voordat we hierover beginnen: Luuk Ikink, ga je mond spoelen want de nieuwe Adele is fantastisch. Daar is geen discussie over mogelijk.”

Woeste reacties

Adele-fans reageren woest op sociale media. “Zelf kan meneer niet zingen”, twittert Ma Modder. En Esther: “Luuk Ikink is zelf ook saai.” Volgens Frederique kan Luuk niet eens Engels spreken.

Er zijn ook mensen die het eens zijn met Luuk. “Luuk Ikink vertelt iets wat een ander niet durft te zeggen over de vermeend fantastische Adèle. Hulde”, zegt Arjo.

Fragment

De omstreden mening van Luuk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van de nieuwe Adele-single?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen