Linda de Mol beledigd: ‘Cécile Narinx praat echt heel erg onzin’

Linda de Mol vindt het ontzettend onzinnig dat Cécile Narinx haar heeft geadviseerd om afscheid te nemen van haar ‘oude meisjeslook’. “Ik heb besloten dat haar uitspraken gewoon onzin zijn!”

Linda de Mol en Cécile Narinx © SBS, NPO

Eigenlijk kennen we Linda de Mol niet meer anders dan met haar lange blonde haren. Cécile Narinx, modejournalist van de Volkskrant, hekelt echter die ‘oude meisjeslook’. “We zijn geen meisjes meer, dus gaan we ons ook niet meer zo kleden”, brieste ze eerder. En ook je kapsel hoort daar volgens de modekenner bij.

Meisjeslook

Linda herinnert zich nog goed wat Cécile haar toebeet, vertelt ze op haar site. “Ik weet nog wel… Wie was het ook alweer? Hoe heet zij ook alweer? Oh, ik ben d’r naam kwijt. Zij was vroeger hoofdredactrice van bladen en ze schrijft voor de Volkskrant. Zij heeft vroeger een column geschreven. Oh, Cécile Narinx, wordt hier gesouffleerd.”

Wat heeft Cécile gezegd? “Die had ooit een column geschreven dat dat lange blonde haar echt niet meer kon en ik een grijze bob moest. Ja, echt. Ze zei: ‘Het is echt tijd nu om dat los te laten die meisjeslook. Je moet nu gaan voor de grijze bob.’”

‘Ze praat onzin!’

Daar heeft Linda geen gehoor aan gegeven. “Ten eerste ben ik nu nog helemaal niet grijs. Ik heb een paar grijze haren, dus dan moet ik mezelf grijs gaan verven. Maar dan denk je wel: word ik te oud voor dat lange haar? Maar nee, ik hou het ook nog even.”

De tv-koningin is behoorlijk beledigd door de modejournaliste. Linda heeft voor zichzelf besloten dat ze lak moet hebben aan wat Cécile zegt. “Ik heb besloten dat het onzin was, maar je leest het dan wel.”

Vijftien jaar

Linda heeft al heel lang dezelfde look. “Ik denk dat het een jaar of vijftien is nu. Daarvoor experimenteerde ik veel meer. Als je wat ouder wordt, dan voel je je gewoon lekker met een bepaalde look. Dan denk ik ook niet meer dat ik met alle modegrillen mee moet doen.”

In experimenteren heeft Linda niet zo’n zin meer. “Ik moet gewoon lekker m’n eigen look houden, waar je natuurlijk op een gegeven moment ook een beetje te oud voor kan worden.”

Assige Linda

Nu past Linda haar look alleen nog maar heel geleidelijk aan. “De kleur van mijn haar is wel wat anders dan twee jaar geleden. Assiger, ja. Hoe komt dat? Nou, omdat er zo nu en dan een stukje grijs doorkomt. Dan is het makkelijker zeg maar. Ik verander wel een beetje, maar niet meer heel extreem.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen