Tim Hofman slachtoffer van bizar ongeluk in de trein: ‘Echt in de war’

Tim Hofman heeft gisterenavond iets verschrikkelijks meegemaakt in de trein. Hij wilde de glazen deur van zijn treincoupé openen, maar die sprong vervolgens uiteen in duizenden stukjes.

Tim Hofman © Annemieke van der Togt

Je zou kunnen denken dat een BN’er geen idee heeft hoe de deur van een treincoupé eigenlijk open moet en daarom bijvoorbeeld heeft geduwd in plaats van geschoven, maar dat is hier niet het geval. Tim Hofman gaat regelmatig met de trein, omdat hij geen rijbewijs heeft en dus ook geen auto.

Duizenden stukjes

Tim weet zich prima te bewegen in de trein, maar toch ging het gisterenavond mis. Tijdens het openschuiven van de deur, sprong deze stuk in duizenden stukjes. “Hebben jullie wel eens dat je de deur van een treincoupé open doet en dat dan opeens de hele glazen wand over je heen ontploft (of iets dergelijks)? Want ik wel, net.”

Nog steeds moet de presentator behoorlijk bijkomen van deze heftige gebeurtenis. “Een hele ervaring kan ik je vertellen hahaha (echt in de war van dit). Geen idee wat hier gebeurde, maar die hele wand donderde in elkaar. Hahahaha.”

Tim bijna gewond

Gelukkig is Tim niet gewond geraakt tijdens het incident. “Ik heb (volgens mij) verder niks trouwens. Ik lach, maar schrok echt m’n neus door m’n reet naar buiten. Heb verder niks, moest alleen wat glas uit shirt kloppen. Afijn, hoe kan dit? Hahaha.”

Er waren ook getuigen bij. “Conducteur van dienst en ik schrokken ons het apenlazarus van die klap, en dachten vooral: hoe KAN dit???”

Badkamerdeur

Radio Veronica-dj Dennis Ruyer vertelt dat zoiets hem ook wel eens is overkomen. “Had dit ooit met badkamer deur van glas van trap tillen. Je schrikt je een onderzeeboot echt. Goed dat je geen wondjes hebt!”

Ene Robert daarop: “Het is beide veiligheidsglas: spat uiteen in kleine bolletjes die als het goed is niet scherp zijn. Stel je eens voor dat je door de douchewand valt en die breekt zoals een ruit, da’s levensgevaarlijk. Kan me de schrik wel goed voorstellen!”

Foto

De foto’s van Tim:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman wil dat Mark Rutte 'opdondert'. Trekt hij een te grote broek aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen