Luuk Ikink graait gratis laptop: ‘Door één tweetje te plaatsen!’

De BN’ers lachen zich rot. Op de dag dat bekend werd dat 220.000 mensen in armoede leven terwijl ze gewoon werken, schatert Luuk Ikink dat hij een gratis laptop heeft gekregen. “Voor één tweet!”

Luuk Ikink © RTL

Maar liefst 220.000 mensen in ons land werken wel, maar leven toch in armoede, zo werd gisteren bekend. Het leidt bijvoorbeeld tot gezinssituaties waarbij ouders geen tablet of laptop voor hun schoolgaande kind(eren) kunnen betalen. Om thuisonderwijs voor hen toch mogelijk te maken, moest minister Slob vorig jaar flink de portemonnee trekken.

Luuks computer kapot

Het is een ver-van-mijn-bed-show voor de BN’ers. Naast de miljoenen die ze in Hilversum bij elkaar harken, laten ze zich ook maar al te graag fêteren met allerlei gratis spulletjes. Zo schatert RTL Boulevard-ster Luuk Ikink nu dat hij een gratis laptop heeft gegraaid door één simpel tweetje te plaatsen.

Luuk: “Een tijdje geleden ging mijn computer stuk! Paniek in de tent natuurlijk, want gigabytes aan foto’s stonden daar op! Nou, het goede nieuws: de harde schijf is gelukkig niet kapot. Maar, mijn tien jaar oude Old Yeller moet toch echt vervangen worden door een nieuw exemplaar.”

Lucratief tweetje

Twee weken geleden stuurde Luuk, uiteraard heel doordacht, een tweetje de wereld in: “Beste Windows-laptops van dit moment? HIT ME!”

De bedoeling? Gratis spulletjes regelen natuurlijk. En zo geschiedde. Luuk semi-verbaasd: “Dus ik stuurde deze tweet de deur uit, en ik kreeg een heleboel reacties, waaronder van mijn nieuwe beste vrienden van Asus!”

Cadeau voor tv-miljonair

Die ‘beste vrienden van Asus’ geven Luuk nu een gratis laptop, in ruil voor wat aandacht. “Nu krijg ik binnenkort deze ultralichte Zenbook 13, die zo dun is dat ie zo door de brievenbus kan! Ik ga de inner-Marques Brownlee in mezelf naar boven halen en me volledig onderdompelen in de wereld van de tech-influencers! Zin in! Dank, Asus.”

Luuk slijmt verder: “Vooral benieuwd naar het scherm, dat schijnt nogal goed te zijn… En da’s handig, want mijn vorige scherm was nog van hout gemaakt.”

Uit het goede hout

Hopelijk is Luuk zelf ook een beetje uit het goede hout gesneden, want met een bankrekening die zó enorm uitpuilt heeft hij natuurlijk alle ruimte om iemand in een minderbedeelde positie blij te maken met deze gratis laptop. Dan kan hij er voor zichzelf gewoon eentje aanschaffen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die continu gratis spullen voor zichzelf regelen... Pervers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen