Bridget Maasland lacht collega Nikkie Plessen uit om kort rokje

Bridget Maasland heeft haar RTL Boulevard-collega Nikkie Plessen vaak uitgelachen als ze in de winter met een ultrakort rokje de studio uitliep en over het Leidseplein ging. “In de sneeuw!”

Nikkie Plessen en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Het dagelijkse flutitem van Nikkie Plessen in RTL Boulevard ging gisteren over korte rokjes. Dat schijnt weer helemaal hot te zijn. Heel fijn voor Nikkie, want die heeft sowieso niets in de kast hangen wat haar knieën bedekt. Het korte rokje is by far haar favoriete kledingstuk.

Nikkie uitlachen

Nikkie vindt het heel comfortabel. “Dit is eigenlijk mijn joggingbroek. Zo zit ik op de bank, zo breng ik de kinderen naar school, zo doe ik het huiswerk, zo kook ik. Nee, dát kan ik niet… Nee, ik hou van het minirokje, dus ik vind het heel leuk dat we die benen weer een beetje mogen laten shinen.”

Collega Bridget Maasland onthult daarop dat ze Nikkie vaak heeft uitgelachen: “Daar hebben we jou natuurlijk best eens om uitgelachen als je dan weer over het Leidseplein ging in de sneeuw met die hakken en een kort rokje, maar dat is nu wel echt de bedoelingen, hè? De benen moeten bloot?”

Nikkie lachend: “Ja, de benen moeten bloot.”

1 meter 10

Presentator Luuk Ikink: “Voel jij jezelf beter als je een kort rokje aanhebt? Ben je dan meer jezelf? Ik voel me nu wel geoorloofd om het te vragen.”

Nikkie: “Ja, nu mogen jullie alles vragen! Ik moet wel zeggen: ik ben natuurlijk heel klein. Ik ben eigenlijk 1 meter 10. Maar doordat ik het wat korter maak, zijn de benen ook wat langer, dus in die zin hou ik ervan. Ik hou gewoon van korte rokjes. Ik sla hem soms ook nog twee keer om aan de bovenkant.”

Bridget lachend: “Je hebt hier heel vaak in alleen een riem gezeten.”

Ongelooflijk maar waar: hier keken gisteren 822.000 mensen naar.

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Nikkie Plessen een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen