Albert Verlinde vindt Cornald Maas heel erg zuur bij Khalid & Sophie

Albert Verlinde vindt dat Cornald Maas zich gisterenavond heel erg negatief en zuur opstelde in de talkshow Khalid & Sophie, waarin de coronapersconferentie van Mark Rutte werd nabeschouwd.

Albert Verlinde en Cornald Maas © SBS, NPO

Khalid & Sophie had dankzij de coronapersconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge eindelijk eens een goed bekeken uitzending: er bleven ruim 1 miljoen kijkers (26 procent marktaandeel) hangen bij de talkshow. Presentator Khalid Kasem beschouwde de conferentie na met diverse gasten, waaronder Cornald Maas.

Positieve noot

Het stoort Albert Verlinde dat er in het programma zo negatief gedaan werd, zegt hij in Shownieuws. “Zal ik nou eens een keer een positief stukje erin gooien? Ik heb me vanavond wild zitten ergeren. Er was juist positief nieuws vanavond.”

Albert was blij met de persconferentie. “Vanmiddag sprak ik namelijk nog theaterproducenten die zeiden: ‘Oh, misschien gaat de tournee van OG3NE niet door, want er wordt straks gemeld dat er maar 75 procent in die zaal mag zitten!’ In de loop van de middag blijkt de lobby gewerkt te hebben en is het dus 100 procent, dus de theaters gaan weer open.”

Khalid & Ellende

Dat is fantastisch nieuws, zegt Albert. “En dan zit je na de persconferentie naar Khalid & Ellende te kijken op NPO 1. Er was alleen maar ellende daar. Er zit dan niemand, ook Cornald Maas niet die toch Mister Theater is, die zegt: ‘Wat een fantastisch nieuws, de theaters gaan weer open!'”

Een gemiste kans, vindt Albert dat. “Als wij niet roepen dat de theaters weer opengaan, dan weet het publiek niet dat ze er weer naartoe kunnen. Dat de zalen opengaan en je er weer kunt gaan zitten.”

Vervelend

Privé-baas Evert Santegoeds: “Cornald had het over de horeca en dat is nog wel een dingetje.”

Albert: “Ja, het ging ineens over de horeca en de nachtcultuur. Ja, dat is vervelend, snap je? Maar je moet ook de positieve dingen eruit halen. Ik vind namelijk dat we veel verder zijn dan we waren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen