Youp van ’t Hek weigert Jeroen van der Boom: ‘Is dit serieus?!’

Youp van ’t Hek moet er niet aan denken om ooit aan te schuiven in de talkshow Hoge Bomen van Jeroen van der Boom. Hij vindt het programma tenenkrommend. “Is dit gewoon serieus?!”

Youp van 't Hek © SBS 6

Het is voor Youp van ’t Hek een absolute no go: te gast zijn bij Jeroen van der Boom. Hij zat gisteren in de talkshow De Oranjezomer en daarin werd weer eens het fragment vertoond van Louis van Gaal die zich laat toezingen door de entertainer. Tenenkrommend, vinden de mannen van VI. En daar is Youp het helemaal mee eens.

‘Nee, dat wil ik niet!’

Youp reageert verbijsterd op de beelden. “Is dit serieus? Dit is echt ooit uitgezonden? Het is niet hier in de kantine van de camping? Dit is echt hier op tv geweest? Geestig.”

Zelf weigert Youp het programma van Jeroen steevast. “Ik ben gevraagd voor dat programma ooit. Ik durfde niet. Ik dacht: dat moet ik niet doen. En nu weet ik het helemaal zeker. Dat je dan toegezongen wordt door Jeroen van der Boom. Nee, nee…”

Koning en corona

Er is ongelooflijk hard aan gewerkt om Youp een keer bij de mannen van VI aan tafel te krijgen, maar zijn rol in het programma was uiterst beperkt. Het lukte presentatrice Hélène Hendriks niet om er veel uit te halen. De cabaretier liet zich nog kort uit over de koning: “Die moet nu wat harder varen, want de bosbranden komen eraan.”

En over corona: “In de tijd dat ik de oudejaar deed mocht ik voor dertig mensen spelen, terwijl de Ikea en de tuincentra uitpuilden. Daar begreep ik niets van en er kon ook niemand een goed antwoord op geven. Voetbalstadions zijn in de openlucht, dat snap ik nog, maar ik ga ook niet de wijsneus uithangen die zegt hoe het wel zit en hoe het wel moet, maar ik heb af en toe de indruk dat niemand het weet.”

Fragment

Youp over Hoge Bomen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u BN'ers die aanschuiven bij Jeroen van der Boom enorme ijdeltuiten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen