Wim Kieft de klos: 1.300 euro aan boetes door De Oranjezomer

Wim Kieft heeft behoorlijk wat verkeersboetes overgehouden aan zijn tv-optredens in De Oranjezomer. Er ploften flink wat verkeersboetes op de mat van de voetbalanalist. De totale schade? 1.300 euro.

Wim Kieft © De Oranjezomer

De Oranjezomer komt momenteel vanuit een vakantiepark in Otterlo, maar gedurende het EK Voetbal kwamen de uitzendingen vanuit de tuin van Slot Zeist. Na de uitzending reed Wim Kieft consequent veel te hard naar huis en daardoor belandde hij in de val van de trajectcontrole.

1.300 euro

Wim verscheen gisteren voor het eerst in weken weer in De Oranjezomer. “Ja. Ik ben twee weekjes in Zuid-Frankrijk geweest.”

Presentatrice Hélène Hendriks: “Moest je een beetje beknibbelen op je vakantie of helemaal niet? Ik hoorde dat je 1.300 euro aan boetes had de afgelopen tijd.”

Wim: “Ja, bij dat Zeist daar bleek er een trajectcontrole te zijn. Ik had elf of twaalf uitzendingen gedaan en ik ben elke avond gefotografeerd.”

Trajectcontrole

De schrik zit er dus goed in bij Wim. Hélène: “Je weet dat hier ook trajectcontrole is en er in elk geval een paar flitsers staan?”

Wim: “Ja, daar ben ik voor gewaarschuwd.”

Hélène: “Heel goed, er staan er een stuk of vier, dus hou dat in de gaten. Heb je nog last gehad van coronamaatregelen in Zuid-Frankrijk of viel het wel mee?”

Wim: “Nee, nauwelijks. Alleen vanaf 1 augustus veranderde dat. Ik was er wat eerder. Het ging allemaal relatief goed.”

Mooie kijkcijfers

Waar Johan Derksen en René van der Gijp nu al maanden onafgebroken op de buis zijn, is dat voor Wim dus anders. “Ik ben fit. Jullie zijn nog wat langer doorgegaan. Ik heb natuurlijk wel een paar keer gekeken en eerlijk is eerlijk: de mensen kijken toch wel, heb ik de indruk.”

“Er waren echt geweldige kijkcijfers. Dan zit ik ook naar die andere programma’s te kijken en dan denk ik: je hoeft niet iedereen maar aan tafel te hebben, want het loopt ook zo wel.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Wim Kieft de leukste vaste gast van De Oranjezomer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen