Peter Gillis krijgt RTL Boulevard over zich heen: ‘Smerig poeppark!’

Peter Gillis, bekend van de SBS 6-soap Familie Gillis: Massa is Kassa, krijgt RTL Boulevard over zich heen. Gasten treffen volgens de showrubriek poep, bloed en schimmel aan in zijn vakantiepark.

RTL Boulevard © RTL Boulevard

Het gewone gepeupel bezoekt al jaren de Oostappen-vakantieparken van Peter Gillis. Dat je bij dat soort parken geen luxe hoeft te verwachten is geen geheim, maar bij zijn vakantiepark Prinsenmeer in Asten loopt het wel héél erg uit de hand. Zó erg dat RTL Boulevard er gisteren een heel item aan wijdde.

Viezigheid en schimmel

RTL Boulevard liet schokkende bewijzen zien van de Facebook-pagina ‘Gedupeerden Oostappen Vakantieparken’ en liet de teleurgestelde bezoeker Ricardo aan het woord. “Het park is dramatisch achteruitgegaan. Echt bizar. Er is zoveel geld betaald. Voor wat?! Voor stront, voor lekkages, voor gaten, voor bloed op banken. Viezigheid, schimmel. Dat kan niet.”

Ricardo adviseert kijkers van Peters SBS 6-soap om zich niet te laten verleiden. “Op tv ziet heel Nederland onwijs mooie dingen en misschien denken gezinnen wel: daar gaan we een keer heen! Daar gaan we voor sparen! Nou, ik wil al die mensen een boodschap brengen: wacht even tot het huiswerk hier is gedaan. Leg je centjes aan de kant.”

Bizarre excessen

Tv-kenner Rob Goossens vindt het te smerig voor woorden. “De excessen zijn wel echt heel bizar. Als er poep op de muur zit bijvoorbeeld, dat komt ook voor. Ik denk wel dat mensen die naar een park van een Oostappen-groep gaan, zich moeten beseffen dat de slogan van Peter Gillis en de titel van het programma ‘Massa is kassa’ is.”

Daarmee wil Rob zeggen dat je weet waar je aan begint als je naar zo’n budgetpark gaat. “Je gaat niet naar een boetiekhotel. Hij probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden en dan kan ook de deur wel eens een beetje piepen.”

Chantage

Rob heeft Peter Gillis gesproken en hij stelt dat er sprake is van chantage. “Peter zegt dat er mensen zijn die er een slaatje uit willen slaan en hem hebben gemaild dat ze 15.000 euro willen of dat ze anders naar Hart van Nederland of een ander programma stappen met hun klachten.”

“Twee jaar geleden zouden we hier met Boulevard nooit een item van hebben gemaakt, maar hij is kwetsbaarder omdat hij zelf een realityster is geworden. (…) Hij moet wel weten dat hij zijn kwaliteitsniveau iets moet gaan verhogen, omdat je anders dit soort items in Boulevard krijgt.”

Fragment

Het bewuste item in RTL Boulevard:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen