Dries Roelvink en Eddy Zoëy ruziën achter schermen RTL Boulevard

Dries Roelvink en Eddy Zoëy zijn vorig jaar flink met elkaar in de clinch geraakt achter de schermen van RTL Boulevard. “Hij maakte echt een heel rare opmerking”, aldus de volkszanger.

Dries Roelvink en Eddy Zoëy © William Rutten, RTL

Eddy Zoëy vergaloppeerde zich begin vorig jaar, aan het begin van de coronacrisis, behoorlijk in RTL Boulevard. Hij liet toen blijken het niet erg te vinden als zijn collega Dries Roelvink – hij is de politiek verslaggever van het programma – besmet zou worden met corona: “Hoe erg is het als Dries Roelvink het coronavirus krijgt?”

Aanvaring mert Eddy

Het heeft Dries diep geraakt, vertelt hij nu in tijdschrift Weekend. “Ik heb een kleine aanvaring gehad met Eddy Zoëy. Er was toen net corona, en het gerucht ging dat ik het had. Hij zei toen: ‘Als Dries corona zou hebben, dan is dat toch niet zo erg?'”

Die opmerking is ook bij andere collega’s in het verkeerde keelgat geschoten, aldus Dries. “Peter R. de Vries zei toen: ‘Je moet corona niet onderschatten en je praat wel over een collega. Ik vind het wel vreemd wat je nu zegt’.”

Excuses aan Dries

Dries heeft excuses geëist van Eddy. “Ik was boos. Ik heb hem direct gebeld, maar hij nam niet op. Vervolgens heb ik een appje gestuurd. Een uur later belde hij me terug.”

Wat gebeurde er toen? “Ik zei: ‘Wat klets jij nou? Wat een rare opmerking was dat van jou op tv. Gelukkig greep Peter een beetje in’. Waarop hij zei: ‘Dries inderdaad, ik heb het verkeerd behandeld. Ik bedoelde het niet zoals het nu bij iedereen is overgekomen. Ik wilde ermee zeggen: Dries is fit genoeg, hij kan corona wel overwinnen.’ Waarna hij zijn excuses aanbood.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen