Jaïr Ferwerda wéér gesloopt in Promenade: ‘Bai society?’

Behoorlijk pijnlijk: Jaïr Ferwerda is voor de tweede week op rij gesloopt in het programma Promenade. “Nog één zo’n Jaïr-compilatie en het is Bai Society”, klinkt het op sociale media.

Diederik Ebbinge en Jaïr Ferwerda © NPO, RTL

Het is waarschijnlijk het meest gênante programma van de zomer: Hai Society. Het RTL 4-programma waarin Jaïr Ferwerda rijke Nederlanders opzoekt in het buitenland is ongemakkelijk om te zien vanwege het vrijpostige gedrag van de presentator. Maar ook vanwege de onbegrensde oppervlakkigheid.

Ja-ïr

Dat Hai Society inhoudelijk flinterdun is, legt Promenade nu al twee weken op rij meedogenloos bloot. Eerst liet het programma een compilatie zien van momenten waarop Jaïr zijn gasten napraat en nu is er een compilatie gemaakt van alle momenten waarop Jaïr ‘ja’ zegt of ‘ja ja’.

Die compilatie van Jaïr ‘ja ja’-momentjes duurde gisteren maar liefst 105 seconden. “Jaïr gezien?”, kondigde presentator Diederik Ebbinge het fragment aan. Zijn drie gasten daarop om de beurt: “Nee!” Diederik: “Even kijken?” Zijn gasten: “Ja.”

Naar de knoppen

Veel kijkers beginnen enige medelijden te krijgen met Jaïr, is te lezen op social media. “OMG Jaïr gaat helemaal naar de knoppen”, zegt Anita bijvoorbeeld. “Politici vinden m zó aardig. Ja, natuurlijk hij is nul kritisch, lachebekje.”

Radio 538-dj Coen Swijnenberg heeft genoten van de ‘ja ja’-compilatie. “Jaïr deel 2 #promenade. Heerlijk 😂. (Ik hoop op een drieluik).”

En Michaël: “Arme Jaïr haha.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen