Eddy Zoëy teleurgesteld over BN’ers in nieuwe Expeditie Robinson

Eddy Zoëy is behoorlijk teleurgesteld over de BN’ers die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson. Het is de makers nou niet bepaald gelukt om een stelletje A-sterren te strikken, zegt hij.

Expeditie Robinson © RTL

Expeditie Robinson trekt elk jaar weer een heel blik BN’ers open voor een bar en boos tv-avontuur. Dit jaar doen er maar liefst achttien sterren mee, maar Eddy Zoëy heeft geen idee wie het allemaal zijn. De presentator, die in 2012 vanwege financiële redenen werd gewipt als presentator, gaf gisteren in RTL Boulevard aan teleurgesteld te zijn.

Achttien BN’ers

De kandidaten zijn dit jaar Annemiek Koekoek, Britte Lagcher, Defano Holwijn, Dennis Schouten, Dyantha Brooks, Eva van de Wijdeven, Jan van Halst, Jasmine Sendar, Jasper Demollin, John de Bever, René van Meurs, Robbert Rodenburg, Sandra Ysbrandy, Sieneke Baum-Peeters, Stefano Keizers, Sterrin Smalbrugge, Sylvana IJsselmuiden en Yuki Kempees.

Eddy in de showrubriek: “Ik kan me voorstellen – en dan ben ik misschien een beetje cynisch – dat mensen denken: nou, nou, wat hebben ze uitgepakt.”

‘Is elk jaar zo’

Rob Goossens, de tv-kenner zonder pittige mening, vervolgens: “Het zijn veel mensen, maar we hebben het even teruggekeken en het zijn er elk jaar tussen de 16 en 20.”

Eddy: “Maar ik bedoel vooral de bekendheid van de namen, Rob.”

Rob: “Ja… Maar is dat niet elk jaar zo?”

Eddy: ‘Dat weet ik niet. Misschien ligt het aan mij, maar…”

Superberoemd

Miljuschka Witzenhausen: “Ze zijn toch ook wel heel lang bezig? Hierna zijn deze mensen ook allemaal weer superberoemd en dan is het allemaal weer oké.”

Eddy: “Je hebt wel gelijk. Uiteindelijk worden deze mensen ook weer bekend. Sommige mensen zijn online al bekend en vaak is dit dan de steking stone.”

Miljuscha: “Ja en ik vind het bijvoorbeeld leuk dat Sandra Ysbrandy erbij zit. Er zit ook zo’n ecologe bij. Dar verheug ik me ook op.”

Fragment

Alle kandidaten van Expeditie Robinson:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen