Boze veganisten ontvolgen vleesetende Nicolette van Dam

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit worden vanwege hun overmatige vleesconsumptie regelmatig ontvolgd door boze veganisten en vegetariërs. Dat laat hij blijken in een story op Instagram.

Nicolette van Dam © Instagram

BN’ers moeten anno 2021 enorm opletten met hun doen en laten, want voor je het weet staat er weer ergens een boze actiegroep te roeptoeteren op Twitter. De groep activisten die het eten van dierenvlees afkeurt groeit met de dag, maar daar trekken Nicolette van Dam en Bas Smit zich niets van aan.

Slagersdochter

Bas plaatste gisteren een filmpje op Instagram waarop te zien is hoe hij, Nicolette en de rest van hun reisgezelschap in Estepona aan een tafel vol dierenvlees zitten. Zo’n beetje de hele menukaart van het Argentijnse steakrestaurant MU-MÚ ligt voor hun neus. “Blijft toch een slagersdochter, hè?’, schrijft hij erbij.

Volgens Bas nemen sommige volgers dit soort foto’s en filmpjes hen niet in dank af. “Hopla, weer wat vegans die ontvolgen 😂”, schrijft hij erbij.

Vlees promoten

Nicolette heeft overigens wel wat gas teruggenomen als het gaat om het promoten van vlees. In het verleden was ze namelijk jarenlang ambassadeur van de Week van de Vleeswaren. “In onze slagerij ben ik opgegroeid met talloze soorten heerlijke vleeswaren”, verdedigde ze zichzelf destijds.

Volgens Nicolette is vlees eten heel belangrijk, met name voor opgroeiende kinderen. “Vleeswaren bevatten belangrijke bouwstoffen die goed zijn voor opgroeiende kinderen”, zei ze toen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen