BN’ers gaan balanceren boven een klif in ‘sensationele’ SBS 6-show

SBS 6 komt met een nieuwe BN’er-show waarin sterren gaan balanceren boven een klif. Ze worden getraind om op een gespannen koord te lopen. Uiteindelijk belanden ze dan op grote hoogte.

The Big Balance © Slackline-Tools, Shownieuws

Het wordt volgens SBS 6-ster Albert Verlinde echt een sensatie. “Het klinkt echt sensationeel. We hebben BN’ers al heel veel zien doen, maar nu komt er een programma om te gaan koorddansen. Dus inderdaad op een hoog koord te gaan lopen. Dat is echt over zo’n kabel heen wandelen. Op enorme hoogte ook”, zegt hij in Shownieuws.

BN’ers op een koord

Het is nog niet bekend welke BN’ers er mee gaan doen. “We hebben dus al een aantal collega’s aangemeld, want je weet niet hoe het afloopt. Hahaha. Het leuke is ook dat de deelnemers van elkaar niet weten wie er verder nog meedoen, totdat ze er zijn. Iedereen gaat trainen op eigen houtje.”

Het komt aan het eind van het jaar op de buis. “Je kunt misschien thuis meestemmen wie er moet vallen”, lacht Albert.

Zuurpruimen

Je merkt echt dat SBS 6 heel lekker gaat, aldus Albert. “Je hebt altijd een beetje zuurpruimen die dagelijkse stukjes in kranten schrijven, maar het gaat natuurlijk wel goed met SBS 6.”

Hij vervolgt: “Er zijn steeds meer meubels bij een zender. Een paar jaar geleden was er echt wel een probleem bij SBS, maar nu heb je de Meilandjes twee keer in de week en dan kun je daarna weer iets anders neerzetten. Je ziet steeds meer dynamiek ontstaan.”

The Wheel

The Wheel, het nieuwe programma met Snollebollekes-zanger Rob Kemps, is volgens Albert ook veelbelovend. “Hij doet het fantástisch.”

Collega Bart Ettekoven: “We hebben het nu alleen maar over Talpa-programma’s. Zijn er ook nog andere programma’s waar we naar uitkijken?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

The Big Balance: meer of minder dan een miljoen kijkers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen