Bridget Maasland vindt Wesley Sneijder een leeghoofd: ‘Shocking’

Bridget Maasland is ronduit verbaasd over het tv-optreden van Wesley Sneijder in De Oranjezomer. Het is ‘shocking’ hoe hij zich uitlaat over corona en over Qatar, vindt de RTL Boulevard-diva.

Bridget Maasland en Wesley Sneijder © RTL Boulevard

Wesley Sneijder kwam in het programma van Hélène Hendriks behoorlijk dommig over. Zo riep de voetballer dat hij geen coronavaccin wil, omdat hij ook nooit een griepvaccin heeft gehad. Daarnaast gaf hij aan dat het met de moderne slavernij in Qatar wel meevalt; hij heeft in het land nog nooit misstanden gezien vanuit zijn miljonairsbubbel.

Shocking

Het was echt een verbijsterend optreden, vindt Bridget. Ze liet gisteren in RTL Boulevard blijken dat ze Wesley een behoorlijk leeghoofd vindt. “Iedereen zat al een beetje met plaatsvervangende schaamte, hè? Ik zat ook te kijken en toen kwam er nog iets over heen…”

Jamie Trenité: “Dat was echt wel tenenkrommend, hè?”

Inderdaad, nog tenenkrommender dan hoe Jamie de autocue voorleest. Bridget: “Shocking.”

Omhooggevallen pepernoot

Wesley krijgt ook op sociale media veel kritiek te verduren. “Wesley Sneijder is met afstand de meest hypocriete, omhooggevallen pepernoot van het land. Wat een waanzin kraamt hij uit”, zegt Mark bijvoorbeeld.

Wim: “Dat voetballers niet tot het slimste deel der mensheid behoren, springt de laatste tijd wel in het oog. Eerst Bryan Roy, die een doodsdreiging uit tegen Rutte, nu Wesley Sneijder die zich niet laat vaccineren. Dat hij ongevaccineerd anderen kan besmetten dringt niet tot hem door.”

En John: “Seriously SBS 6, waarom geven jullie podium aan een antivax-gekkie als Wesley Sneijder?”

Fragment

Wesley over de mensenrechten in Qatar:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen