André Hazes jr. laat gezicht niet tatoeëren: ‘Vanwege John de Mol’

André Hazes jr. laat geen tatoeages in zijn gezicht plaatsen. Hij vreest dat John de Mol hem dan niet meer belt voor lucratieve televisieklussen. “Ik moet ze kunnen verstoppen onder een blouse.”

André Hazes jr. © Instagram

Op dit moment heeft André Hazes jr. maar liefst zeventien tatoeages op zijn lichaam, maar op zijn gezicht bevinden zich nog geen plakplaatjes. De volkszanger, die al bijna een jaar kampt met een ernstig imagoprobleem, heeft daar een specifieke reden voor. Hij vreest namelijk dat John de Mol hem niet meer wil.

John de Mol

André gaat heel bewust om met het tatoeëren van zijn lichaam. “De symmetrische afbeeldingen op mijn armen vind ik het mooist. Ze zijn groot, maar nog te verstoppen onder een net bloesje, mocht John de Mol bellen met een presentatieklus. Om die reden zet ik ook geen plaatje in mijn gezicht”, schrijft hij in Veronica Superguide.

Veel Nederlanders vinden tatoeages bloedordinair, dus een presentator met allemaal huidversiersels op z’n gezicht is kennelijk niet welkom bij John de Mol.

Rocky-tattoo

Wel gaat André vrolijk verder met het tatoeëren van zijn lichaam. “Volgende week zit ik weer in de stoel, want mijn Rocky Balboa-been is nog niet af. Hij heeft een ontbloot bovenlijf, maar nog geen kop – misschien had ik die planning beter kunnen omgooien.”

Rocky is zijn held, aldus André. “Ik zal in shape moeten blijven om zijn beeltenis te eren. Anders ben ik net Wesley Sneijder, die een tattoo heeft van Yolanthe op zijn buik. De Yo op zijn buik heeft inmiddels lekker meegegeten, haha!”

Sarah van Soelen

Daarna gaat André zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen vereeuwigen op zijn lijf. “Deed ik eerder met mijn ex, ik weet het, ik werk nóg aan het weglaseren van een verlovingsdatum in mijn nek. Een stomkop vind ik mijzelf niet”, zegt hij. “Als mijn nek clean is, is de nieuwe start compleet.”

Voor Sarah laat hij de volgende tekst op zijn ribben tatoeëren: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’. “Sarah heeft de ‘I love him’-versie getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen. Supervet en supersexy.”

Gelukkig vinden ze het zelf leuk.

Instagram

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. laat Rocky Balboa tatoeëren op zijn been. Mooi of ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen