Krijgt Quinty Trustfull eindelijk een kans op prime time?

Quinty Trustfull is alweer elf jaar het gezicht van Koffietijd, maar promotie naar prime time laat maar op zich wachten. Wordt 2021/2022 het tv-seizoen waarin ze eindelijk het grote podium betreedt?

Quinty Trustfull © RTL

Samen met Loretta Schrijver en haar andere collega’s, presenteert Quinty Trustfull nog altijd met veel succes de ochtendhit Koffietijd op RTL 4, maar blijven haar ambities daar steken? Of droomt ze stiekem van een tv-carrière op prime time, als de meeste mensen televisie kijken? De Weekend Zomerspecial legt het haar voor.

Quinty hoeft het niet

Er is volgens de presentatrice nog geen sprake van een promotie naar prime time. “Ik heb nu lekker vakantie, en straks gewoon weer Koffietijd. Dat gaat door. Ik wil nog steeds niet en eigen programma, nee. Ik heb dat heel veel jaren gedaan en ik ben echt blij met Koffietijd.”

Quinty vindt het wel prima zoals het nu is. Torenhoge ambities heeft ze allang niet meer. “Ik voel me er heel gelukkig bij, het wordt alweer het twaalfde jaar dat ik het doe. Ik ben gezegend dat ik elke dag live-tv mag maken. Ik vind het écht het allerleukste programma dat er is, dus het is goed zo.”

Vijftig jaar

Denkt de 49-jarige Quinty eigenlijk weleens na over het einde van haar tv-carrière? Wat wil ze dan gaan doen? “Nee, ik kijk niet te veel vooruit. Orlando en ik genieten al. We doen nu al veel meer, hebben veel meer rust in ons leven ingebouwd en dat is heel lekker. Veel vooruitkijken vind ik heel onrustig.”

Tot slot: wat vindt ze ervan dat ze in oktober 50 jaar wordt? “Heerlijk! Ik omarm het, echt príma. Ik heb er totaal geen moeite mee, dat is het grappige. Ik ben het nog niet eens, maar zeg nu zelfs al tegen mensen: ‘Ik ben 50’, alsof ik het cool vind, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden om Quinty Trustfull op prime time te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen