Uitgeverijen vechten om Quinty Trustfull: iedereen wil haar biografie

De BN’ers worden gulziger en gulziger. Naast dat ze ineens allemaal een eigen podcast willen hebben, eisen ze ineens ook allemaal een biografie. Zit er ook eentje over Quinty Trustfull aan te komen?

Quinty Trustfull © Nick van Ormondt

Na onder meer René van der Gijp, Martien Meiland, Patty Brard, Johan Derksen en vanaf vrijdag ook Henny Huisman, strijden de uitgeverijen nu ook om Quinty Trustfull. Er zijn volgens de presentatrice van het ietwat onbenullige doch vermakelijke Koffietijd maar liefst vier uitgeverijen die haar willen contracteren.

Vier aanbiedingen

Wat er in vrédesnaam zo interessant is aan Quinty is onduidelijk, maar kennelijk denken sommigen er een hele biografie mee te kunnen vullen. “Ik heb afgelopen jaar 4 (!) serieuze aanbiedingen gehad van uitgevers met deze vraag. Ook omdat ik dit jaar 50 mag worden”, vertelt de boezemvriendin van Loretta Schrijver.

Gelukkig heeft Quinty de nodige zelfkennis. Ze heeft de aanbiedingen namelijk afgeslagen. “Ik denk dan: wie zit daar nou op te wachten? En ik deel al zoveel op Instagram. Dus tot op heden niet.”

Yoga-Quinty

Eén van de volgers vindt dat Quinty veel te bescheiden is. “Je zegt: wie zit er op mijn biografie te wachten, maar ik denk heel veel mensen. Ook misschien yoga erbij in”, zegt iemand.

Quinty daarop: “Lief van je. En ja, dat was inderdaad ook de bedoeling. Wie weet ooit. Ik vind het elke keer weer heel bijzonder en dierbaar als ik mensen positief inspireer. Doe ik dat bewust? Nee. Ik sta gewoon positief in het leven, als klein kind al, ik hou echt van het leven.”

Rotdag

Het is in haar leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sterker nog: totáál niet. “Te veel ellende mee moeten maken, dus juist alles omarmen wat je wel hebt”, legt Quinty uit. “En ik heb ook heus wel eens een rotdag hoor, daar geef ik me dan gewoon aan over.”

Wat doet ze dan? “Ik ga dan mediteren en/of sporten en dan zie ik alles weer meteen zonnig in.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen