Eddy Zoëy slaat plank volledig mis met grap over Britt Dekker

Eddy Zoëy heeft tijdens opnames van de datingshow Take Me Out een keer een grap gemaakt tegen Britt Dekker, die volledig verkeerd viel. Die is er toen in de montage uitgeknipt, aldus de presentator.

Britt Dekker en Eddy Zoëy © NPO, RTL

Britt Dekker is een bekende Nederlander geworden door haar deelname aan Take Me Out. Ze was toen nog een redelijk ordinair meisje en niet veel later stond ze dan ook met twee nietjes in haar buik in de Playboy. Ondanks alles bleek Britt al snel een publieksfavoriet en daar had presentator Eddy Zoëy niet echt rekening mee gehouden.

Grap over Britt

Eddy maakte tijdens de opnames van Take Me Out een grapje, maar die viel niet erg lekker. “De opnames van Take Me Out stonden er altijd in één keer op, er werd niet in geknipt. Eenmaal is er iets uitgehaald. Toen maakte ik een grap over Britt. Die viel niet goed”, vertelt de presentator in Nieuwe Revu.

Wat zei hij dan precies? “Iemand zei iets in het Engels, waarna Britt zei: ‘Ik ken ook helemaal geen Engels verstaan.’ Toen zei ik: ‘Leer jij nou eerst maar eens Nederlands.’ Ze was toen al zo’n publiekslieveling, dat niemand het leuk vond. We kwamen er zelf achter dat Britt een fenomeen aan het worden was.”

Van de wereld

Met name in het begin deed Britt altijd net alsof ze heel dom is. “Iedereen dacht altijd: dat meisje is een beetje van de wereld en ze is niet zo pienter. Maar ze is hartstikke slim. Ze zegt alles wat haar te binnen schiet en als het ten nadele van zichzelf is, dan boeit haar dat niet. Dat vind ik echt mooi aan haar.”

Tegenwoordig speelt Britt nog steeds een beetje het naïeve paardenmeisje, maar dat is natuurlijk een rol. Althans, dat denken de meeste mensen. Maar volgens Eddy is ze écht zo. “Alles wat ze denkt, dat zegt ze. Dat maakt haar heel authentiek.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het tijd om Take Me Out terug te brengen op de buis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen