Chantal Janzen mengde zich bewust niet in rel rondom Lil’ Kleine

Chantal Janzen heeft zich bewust niet gemengd in de rel rond de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine. Ze roddelt namelijk nooit in het openbaar over BN’ers, zegt ze in de &C.

Chantal Janzen en Lil' Kleine © RTL

Lil’ Kleine heeft van een aantal BN’er-vrouwen flinke kritiek gekregen, waaronder Olcay Gulsen, Patty Brard, Miljuschka Witzenhausen en Kim Feenstra. De meeste sterren zwegen, omdat ze vaak geen zin hebben om onderdeel te worden van een showbizzrel. Ook Chantal Janzen liet niets van zich horen.

Zwijgen over Kleine

Chantal heeft één seizoen lang samengewerkt met Lil’ Kleine bij The Voice of Holland. Bovendien heeft ze in het verleden het bed met hem gedeeld voor het tv-programma Chantal Blijft Slapen én heeft ze hem gekust voor een fotoshoot. Ze heeft zich dus vaak met hem geafficheerd, maar nam na zijn misdragingen geen afstand van de rapper.

Het heeft ermee te maken dat Chantal zich in het openbaar niet wil mengen in discussies. “Waar ik me niet vaak over uitlaat, zijn gewapende conflicten, politieke beslissingen of iets compleet banaals als een BN’er die in een beschonken bui iets onbehoorlijks uitvreet.”

Beschonken BN’er

Met ‘een BN’er die in een beschonken bui iets onbehoorlijks uitvreet’ lijkt Chantal te doelen op Lil’ Kleine. Die is de laatste tijd immers behoorlijk in het nieuws geweest als BN’er die in een beschonken bui iets onbehoorlijks heeft uitgevreten.

Chantal: “Natuurlijk heb ik er een mening over, net als jullie. En ik praat er ook wel over, met vrienden, collega’s of familie, maar meestal niet in het openbaar of op sociale media. Omdat ik een beetje bang ben om dat te doen.”

Bang voor kritiek

Bang voor wat? Voor kritiek? “Misschien wel. Als ik kritiek krijg op mijn vak is dat anders dan kritiek op mijn mening. Als iemand vindt dat ik iets niet goed heb gepresenteerd en daar opbouwende kritiek op heeft, dan kan ik daar wat mee.”

“Maar kritiek op je mening? Dat vind ik lastig, want het is mijn mening. En ik weet zeker dat het publiek vaak denkt: wat interesseert ons de mening van die Janzen in vredesnaam? En dat kan ik me goed voorstellen.”

&C

De column van Chantal Janzen in haar tijdschrift &C kunt u ook lezen via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Chantal Janzen roddelt niet in het openbaar over haar collega-BN'ers. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen