Caroline van der Plas zegt ja tegen kijkcijferhit De Slimste Mens

Caroline van der Plas, het gezicht van de politieke partij BoerBurgerBeweging, doet mee aan het nieuwe seizoen van de kijkcijferhit De Slimste Mens. En daarin is ze niet de enige politicus.

Caroline van der Plas © RTL

Kamerboerin Caroline van der Plas heeft met flink wat bombarie haar entree gemaakt in Nederlandse politiek. Ze krijgt behoorlijk wat media-aandacht en die zichtbaarheid leidt nu ook tot een uitnodiging voor De Slimste Mens. En ze is niet de enige politieke nieuwkomer die meedoet aan het nieuwe seizoen van de NPO 2-hit.

Ook VOLT doet mee

Ook Laurens Danssen, fractievoorzitter van de nieuwe partij VOLT, doet namelijk mee aan de nieuwe serie afleveringen van het programma met Philip Freriks en Maarten van Rossem. Een andere nieuwkomer in de Tweede Kamer, Sylvana Simons, deed in het seizoen 2017-2018 al eens mee aan De Slimste Mens.

Andere deelnemers in het nieuwe seizoen zijn sportjournalist Barbara Barend, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, presentator Dennis Weening, theaterpersoonlijkheid Ellen ten Damme en cabaretier Najib Amhali.

Daphne Deckers in eerste

Het seizoen van De Slimste Mens wordt op maandag 12 juli geopend met cabaretier Bert Visscher, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en de gastheer uit First Dates: Sergio Vyent.

Wie wordt de achttiende winnaar van De Slimste Mens en opvolger van zanger Rob Kemps?

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen