Wendy van Dijk leidt kijkers enorm af: ‘Dit ziet er zó nep uit’

SBS 6-sterren die taxichauffeurtje spelen en allerlei ‘bijzondere’ verhalen aanhoren: het is niet bepaald een tv-hit. Het programma Ik Neem Je Mee komt dan ook wel héél erg nep over, vinden kijkers.

Ik neem je mee © SBS 6

Ik Neem Je Mee wekt de indruk dat de SBS 6-sterren daadwerkelijk door het land rijden terwijl ze hun gasten interviewen, maar niets is minder waar. De interviewauto staat namelijk op een trailer en dat maakt de hele situatie een beetje geforceerd. De tv-sterren moeten immers de hele tijd acteren alsof ze écht aan het rijden zijn.

Wegpiraat Wendy

De ene ster is er beter in dan de ander, maar Wendy van Dijk heeft er écht geen kaas van gegeten. Het is inmiddels wel duidelijk waarom ze haar Moordvrouw-klappertjespistool heeft moeten inleveren, want haar acteerwerk in Ik Neem Je Mee lijkt echt nergens op. De montage probeert het nog te redden met wat richtingaanwijzergeluidjes, maar ook dat mag niet baten.

Wendy is achter het stuur echt met van alles bezig, behalve met ‘rijden’. Ze kijkt lekker om zich heen, houdt het stuur met één vinger vast en gooit af en toe zelfs haar handen in de lucht. Een beetje hoe Dave Roelvink over de A10 rijdt dus.

‘Dit valt heel erg op’

Het programma is een enorme kijkcijferflop en dat verbaast sommige kijkers niet. Zij vinden het niet authentiek overkomen. “Volgens mij rijden ze niet zelf. Constant opzij kijken en geen handen aan het stuur, ze staan op een oplegger”, zegt kijker René op de Facebook-pagina van SBS 6.

En kijker Luc: “Inderdaad Wendy op de oplegger valt deze keer enorm op 🤣🤣 Kijkt amper op de weg terwijl een vrachtwagen passeert, handen van t stuur tijdens het rijden een bocht ingaan en niet sturen 🤣🤣🙈🙈.”

Fragment

De kijker vindt het er erg nep uitzien. Oordeelt u zelf:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen