SBS 6 passeert Patty Brard (66) voor K3-jury: ‘Ik ben te oud’

Patty Brard krijgt dit najaar geen rol in het nieuwe seizoen van K2 Zoekt K3. De tv-diva was in 2009 een van de juryleden in het programma op SBS 6, maar is inmiddels 66 jaar en dus te oud, zegt ze zelf.

Patty Brard © William Rutten

Na K2 Zoekt K3 in 2009 en K3 Zoekt K3 in 2015, komt SBS 6 komend najaar weer met K2 Zoekt K3. Hierin gaat de zender samen met de Vlamingen op zoek naar een vervanger voor Klaasje uit de populaire popgroep. Nieuw is dat er dit jaar niet alleen dames, maar ook heren mogen meedoen.

Patty te oud voor K3

Patty Brard zat dik tien jaar geleden nog in de jury, maar is nu niet meer welkom. “Ik had het wel gewild, maar ik ben niet gebeld. Ik denk dat ze een jonger iemand willen”, zei de 66-jarige televisiediva gisteren in Shownieuws.

Is voormalig K3-lid Josje Huisman misschien een goede voor in de jury? “Josje lijkt me niet de allerbeste. Zij heeft er dan zes jaar bij gezeten, maar stond wel te boek als de lastigste K3 ooit. Studio 100 heeft ook gezegd dat zij het zeker niet wordt, dus dan weet je het wel.”

‘Ik ga wel kijken’

Overigens raakte Patty tijdens de opnames van K2 Zoekt K3 wel erg onder de indruk van het popgroepje. “Ik heb in de jury gezeten toen we op zoek gingen van K2 Zoekt K3 en uiteindelijk Josje vonden. Toen zag ik ook echt backstage dat ze heel erg moeten performen en het muzikaal nog niet eens zo makkelijk is als het lijkt. Je moet er wat voor kunnen.”

Gaat ze wel kijken naar het nieuwe seizoen, ondanks dat ze gepasseerd is door SBS 6? “Ik vind het wel heel erg leuk om dit te gaan volgen en te kijken of jongens echt kans erop maken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het jammer dat Patty Brard niet is gevraagd voor de jury van K2 Zoekt K3?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen