Patty Brard roept op: ‘Stop nú met bashen van lieve André Hazes jr!’

De maat is vol voor de sterren van Shownieuws. Ze zijn het goed zat dat hun collega en goede vriend André Hazes jr. zo door de mangel wordt gehaald op internet. “Hou op ermee!”, aldus Patty Brard.

Patty Brard en André Hazes jr. © Shownieuws

André Hazes jr. was lange tijd een publiekslieveling, maar tegenwoordig hebben de mensen hun buik vol van zijn gedrag. Gelukkig heeft hij in de media nog één trouwe bondgenoot: Shownieuws. Er wordt daar zóveel geslijmd over André dat de slijmdouches van Nickelodeon daarbij in het niet vallen.

‘Het is zo’n lieve jongen’

Het gaat in Shownieuws elke dag wel over André en gisterenavond stond bijna de hele uitzending in het teken van hem. André heeft namelijk weer eens de publiciteit gezocht door helemaal leeg te lopen in de podcast van Shownieuws en daar kon het programma ’s avonds maar liefst drie items over maken.

Ze zijn bij het programma dól op André. “Oh, oh, oh, dat kind. Ik hou wel van die eerlijkheid van die lieve jongen. Echt, het is een stouterd en daar ga je weer: ik glij daar toch keihard voor”, aldus Patty Brard.

‘Hele week André, enig!’

Weekend-baas Bart Ettekoven kan ook geen genoeg krijgen van André. “Het zijn wel de mensen die de showbizz voor ons zo aantrekkelijk maken, waardoor we elke avond weer dat programma kunnen vullen.” Patty: “Daar kun je toch de hele week mee vullen? Enig.”

Het gesprek met André in de podcast was ook enig, vindt Patty. “Ik vind het een van de leukste gesprekken die ik ooit met hem heb gehad.”

‘Stop nú met bashen!’

Patty riep de kijkers van Shownieuws op om te stoppen met het bashen van André. De Facebook-pagina van het programma loopt immers over van de negatieve reacties over de volkszanger.

Het moet een keertje klaar zijn, vindt Patty. “Ik vind eigenlijk dat iedereen een beetje moet stoppen met die gozer te overladen met ellende en lelijke reacties op dat Instagram, want het is gelopen zoals het is gelopen. Daar kan die jongen ook niet ehhh… veel aan doen.”

Kijkers ergeren zich dood

De kijkers van Shownieuws zijn het totaal niet eens met de deskundigen uit het programma, zo is te lezen op de Facebook-pagina van de showrubriek. “Nou Shownieuws, jullie zitten in een keer Andre Hazes op te hemelen, maar het feit blijft: hoe hij Monique heeft behandeld, dat lopen jullie finaal voorbij!!!”, zegt kijker Joke.

Kijker Yolanda denkt daar hetzelfde over: “Gisteren op tv ook één en al lof voor Andre en zijn schoonvader. Man man man, rot toch op zeg.”

En Annie: “Shownieuws houdt de Hazes-mensen de hand boven het hoofd. Kunnen niets verkeerd doen in hun ogen.”

Kritiek op Patty

Ook Patty en haar geslijm moeten het ontgelden. “Die Patty is helemaal gek van hem: schat dit, schat dat”, zegt Ellen. En Amira op de Shownieuws-pagina: “Die Patty is zooooooo fake, ken haar al jaren, echt een gemaakt wijf. Moet heel snel van de buis worden gehaald.”

Saskia is het ook zat: “Ook ik ga afscheid nemen van Shownieuws met iedere dag nieuws over deze trieste walgelijke figuren!!!!” En Gunter: “We kunnen Shownieuws allemaal ontvolgen. Zullen ze leuk vinden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u net als Patty Brard dat men te negatief is over André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen