Lisa Lois staat open voor Songfestival, niet meer onder haar stand

Lisa Lois staat open voor een deelname aan het Eurovisie Songfestival. Nu het imago van het liedjesfestijn is verbeterd dankzij topinzendingen als Anouk, is meedoen niet meer onder haar stand.

Lisa Lois © Koffietijd

De 33-jarige Lisa, die in 2009 het tweede seizoen van het RTL 4-programma X Factor won (toen nog als Lisa Hordijk), heeft lange tijd haar neus opgehaald voor het Eurovisie Songfestival. Ze is in het verleden wel gepolst voor een deelname, maar wilde de klus niet aannemen, onthult ze in Koffietijd.

Songfestival-imago

Nu denkt Lisa daar anders over. “Ik ben wel ooit gepolst of ik interesse had. Nooit officieel gevraagd, maar wel van: zou je dat eventueel willen? Toen heb ik gezegd: ‘Nee.’ Dat wilde ik destijds niet, maar toen had het ook niet het imago wat het nu heeft. Ik denk dat dat voor heel veel artiesten wel een verschil maakt nu.”

Toch speelt de zangeres nog wel een beetje hard-to-get. Op de vraag of ze nu wél mee zou willen doen, antwoordt Lisa: “Ik weet het gewoon niet. Als ik alles naar mijn eigen hand zou mogen zitten en echt heel veel inspraak heb, wat waarschijnlijk wel zo is, dan sta ik ervoor open om erover te praten.”

Fan van Songfestival

Lisa is in elk geval een groot fan van het liedjesfestijn, zegt ze. “Ik kijk elk jaar met heel veel plezier. Ik vind het toch altijd wel iets om heel erg naar uit te kijken. Er zijn natuurlijk niet heel veel muziekevenementen die zo groot worden aangepakt.”

“Ik vind het gewoon altijd een feestje. Soms denk ik: hoe durf je dit in godsnaam te doen op tv? Maar ik vind het heel leuk om naar te kijken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten we Lisa Loïs naar het Eurovisie Songfestival sturen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen