Kamerboerin meedogenloos na infantiele act bij Beau: ‘Niet mijn humor’

Caroline van der Plas, de geliefde voorvrouw van de BoerBurgerBeweging, was gisteren in Beau meedogenloos voor de Ashton Brothers. De Kamerboerin kraakte hun optreden behoorlijk af.

Caroline van der Plas © Beau

De Nederlandse theatergroep Ashton Brothers met onder meer Pim Muda, bekend van de RTL 5-show Foute Vrienden, gaf een optreden in de talkshow van Beau. Voor de gemiddelde kijker zag het er allemaal vrij infantiel uit: terwijl Pim een liedje aan het zingen was, renden twee volwassen mannen hysterisch door de studio alsof ze twee striptekenfiguren waren.

‘Ik hou niet van deze humor’

Na afloop van zo’n optreden is het natuurlijk de bedoeling dat je gewoon klapt en iets aardigs zegt als je naar je mening gevraagd wordt, maar Caroline van der Plas kent dit soort gekkigheid allemaal niet van het platteland en reageerde meedogenloos. “Caroline, wat fijn hè?”, vroeg presentator Beau van Erven Dorens haar.

Nou, dat had hij beter niet kunnen vragen. “Ja, ik moet heel eerlijk zeggen… Ik ben niet zo van deze humor, eerlijk gezegd. Ja sorry”, sprak ze. Hij daarop: “Nee, je bent altijd eerlijk!”

‘Hans Teeuwen is wel leuk’

Caroline vindt het gewoon niet grappig. “Ik vind het wel leuk om te zien hoor, maar ik moet dan altijd even schakelen. Ik vind Hans Teeuwen en Theo Maassen dan leuk, maar dit soort cabaret… Maar je hebt wel echt een fantastische stem hoor.”

Pim Muda: “Dankjewel, dankjewel.” Beau: “Maar dit is een soort totaaltheater, hè? Dat is wat anders.” Caroline: “Ja, het is ook mijn schuld. Ik moet daar gewoon even aan wennen.”

Mede-tafelgast Hans Klok probeerde het ongemak enigszins weg te praten. “Ja, je moet naar een show van hen toe. Het is echt variété, totaaltheater.”

Pim reageert

Beau tegen Pim: “Hoe zouden jullie het zelf omvatten? Het gaat overal alle kanten op. Het is zang, maar veel meer dan dat. Het is totaaltheater. Hoe zeg je het zelf altijd?”

Pim: “Ja, daar zijn we ook al twintig jaar naar op zoek, van: hoe vang je dat in een woord? Dat is lastig. Wij proberen eigenlijk alle theaterdisciplines in een soort snelkookpan te gooien en die op hoog vuur op te stoken. Dan explodeert dat.”

Later in de uitzending was Caroline overigens wel onder de indruk van een kaarttruc door Steven Kazàn. “Hoe. Is. Het. Mogelijk?”, sprak ze verbijsterd.

Reacties

Carolina heeft op de socials de lachers op haar hand. “Caroline, je bent niet de enige. Niemand begrijpt deze humor”, zegt kijker Sander. En Roeland: “Waar de f**k heb ik naar zitten kijken!? ‘Totaal theater’ zegt-ie dan. Gelukkig snapt Caroline van der Plas er ook niks van.”

Kijker Sarah: “Iedereen aan die tafel dacht: waar de f**k heb ik net naar zitten kijken?! Caroline zegt het gewoon. Het is zo ongemakkelijk, maar tegelijkertijd ook een verademing.”

Fragment

Het optreden van de Ashton Brothers bij Beau:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Caroline van der Plas een aanwinst voor de politiek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen