‘GTST-comeback Ferry Doedens uitgesloten als hij nóg ranziger wordt’

Het is uitgesloten dat Ferry Doedens terugkeert in Goede Tijden Slechte Tijden als hij zich nóg ranziger gaat gedragen op OnlyFans. Dat verwacht Kennard Bos, voormalig hoofdschrijver van de RTL 4-soap.

Ferry Doedens © Geert de Lange

Ferry werd vorig jaar voor de tweede keer ontslagen bij GTST en sindsdien verdient hij zijn geld door zijn lichaam te verkopen op OnlyFans. Hij vreest dat zijn acteercarrière voorbij is sinds hij wasbakken onderspuit op internet en die angst lijkt niet bepaald ongegrond. Er zijn grenzen, legt televisiemaker Kennard Bos uit.

‘GTST wil geen p*rnoacteurs’

Op dit moment maakt Ferry vooral ‘vieze’ filmpjes waarop hij aan zijn eigen liefdeswortel trekt, maar als hij ook aan de pastinaakjes van anderen gaat zitten, dan kan dat wel eens een grens zijn, denkt Kennard. Hij doet zijn uitspraken in gesprek met Ferry voor zijn documentaireserie Socials, S&ks en Centen van omroep PowNed.

Kennard: “Op het moment dat je echt p*rno gaat doen op je OnlyFans, kan dat wel een grens zijn. Wat ik daar persoonlijk van vind doet er niet toe, maar Goede Tijden is natuurlijk ook gewoon voor een breed publiek en voor jongeren. Ik kan me voorstellen dat dat lastig is omdat men in Nederland nogal moeite heeft met s*ks en s*ksualiteit.”

Twijfelende Ferry

Veel mensen vinden zo’n carrièreswitch heel erg ordinair. “Zodra het s*ks wordt, raakt iedereen een beetje in paniek. Je kunt beter iemand in elkaar slaan op straat volgens mij dan naakt op internet staan. Dat vind ik persoonlijk raar, maar dat doet er niet toe. Dat is een beetje wat de industrie is. Ik denk dat je dan moet nadenken: tot hoe ver ga ik?”

Het zet Ferry behoorlijk aan het denken: “Het is grappig. Nu ik met jou praat begin ik ineens heel erg te twijfelen van: wat heb ik gedaan? Ik ken jou al twaalf jaar en jij weet dat jouw mening voor mij heel belangrijk is.”

Paniek

Volgens Kennard heeft Ferry een onbezonnen beslissing genomen. “Er zijn meerdere acteurs ontslagen of weggegaan, maar van al die acteurs begint niemand een OnlyFans-pagina. Dat is geen aanval op jou, hè? Maar jij doet dat omdat je in paniek bent. Maar waar komt die paniek vandaan?”

“Jij doet het eigenlijk om verkeerde redenen, namelijk omdat je in paniek bent. Je moet uit paniek nooit een keuze maken. Je moet dat doen vanuit een soort weten waar je staat en wie je bent. Ik vind dat je meer kan dan je doet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het kunnen als GTST-sterren gaan sjorren op internet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen