Bram Moszkowicz heeft geen behoefte aan contact met Eva Jinek

Bram Moszkowicz heeft sinds zijn relatiebreuk met Eva Jinek totaal geen behoefte meer aan onderling contact. De gevallen strafpleiter is naar eigen zeggen ‘klaar’ met de gevierde presentatrice.

Bram Moszkowicz en Eva Jinek © Shownieuws, Jinek

Na ruim twee jaar besloten Bram en Eva eind 2012 hun liefdesrelatie te beëindigen. Hun relatie was veelbesproken omdat ze zich etaleerden als glamourpaar. Bovendien werd de presentatrice door haar verhouding ‘gecanceld’ als het nieuwe gezicht van Nieuwsuur. Inmiddels zijn we alweer bijna negen jaar verder.

Bram ziet Eva niet meer

Bram blikt in de nieuwste aflevering van de Shownieuws-podcast terug op zijn affaire met Eva. Het begint als Bram wordt gevraagd of hij wel eens een vrouw heeft geslagen. Dat antwoordt hij ontkennend. “Er zijn wel vrouwen die mij kwaad hebben gemaakt, maar die sla ik niet. Daar ga ik bij weg en die zie ik dan ook nooit meer.”

“Die zie je dan ook nooit meer?”, vraagt presentator Bart Ettekoven. Bram: “Nee, als ik klaar ben met een vriendin, dan word ik niet een vriend.”

Bart daarop: “Je gaat niet af en toe nog gezellig met Eva Jinek uit eten?” Bram: “Nee.”

‘Als ik klaar ben, ben ik klaar’

Bram heeft totaal geen behoefte aan contact met Eva. “Nooit gehad ook. Ook niet met andere vriendinnen. Als ik klaar ben, ben ik klaar. Het is ook beter soms denk ik.”

Bart: “Ja, maar jij zit in het tv-vak, zij ook. Stel dat je haar ziet staan op een première.”

Bram: “Ja, ik denk wel dat we elkaar goedendag zeggen, maar dat is wat anders dan dat je nog even één keer per week oude herinneringen gaat ophalen. Doe jij dat wel met jouw exen? Ja, dat kan. Ik ben zo niet.”

Rancuneus?

Bart vervolgens: “Komt het omdat je in een relatie altijd te ver gaat? Je kunt ook uit elkaar gaan dat je nog wel van elkaar houdt, maar voelt dat het niet meer goed zit. Ben jij iemand die dan misschien te ver gaat waardoor er te veel stuk is om nog een vriendschap op te bouwen?”

Bram: “Nee, niet te ver, maar er zijn momenten geweest, een aantal momenten geweest, dat het over is. Dan is het ook over bij mij. Maar dan gun ik iemand verder het beste hè? Ik ben dan niet rancuneus ofzo, maar ik ken vrouwen of mannen die nog één keer per week met hun ex lekker gaan eten of borrelen. Daar heb ik totaal geen behoefte aan.”

“Het lijkt me ook niet leuk voor de vriend of vriendin waar je dan mee bent, maar misschien ben ik een beetje kleinburgerlijk daarin.”

Podcast

De nieuwste aflevering van de Shownieuws-podcast met Bart Ettekoven en Bram Moszkowicz:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bram Moszkowicz werkt aan tv-show over oncharmante mannen. Hij wil hen gaan 'opvoeden'. Ziet u dat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen