Maakt Carlo Boszhard financiële klapper? ‘Hele wereld wil mijn show’

Carlo Boszhard wordt door tv-partijen van over de hele wereld benaderd over zijn nieuwe tv-show Make Up Your Mind. Gaat het televisiebedrijf van de RTL 4-ster een financiële klapper maken?

Make Up Your Mind © RTL

Voor de allereerste keer heeft Carlo met zijn productiebedrijf Herriemakers een studioshow geproduceerd. Het resultaat, de eenmalige travestieshow Make Up Your Mind, is op 15 mei te zien op prime time bij RTL 4. Nog vóór de uitzending in Nederland wekt het programma al internationale interesse.

Hele wereld belt Carlo

De opnames waren heel erg speciaal, aldus Carlo. “Licht, camera’s, iedereen voelt dat dit een bijzonder programma kan worden. In de tussentijd kijk ik naar mijn vriend Herald, die dit programma heeft bedacht. Hij krijgt telefoon uit Frankrijk, Duitsland, Amerika en andere landen. Ze willen graag het format van ons kopen”, zegt hij in Televizier.

Dat maakt Carlo buitengewoon trots. “Het geeft ons vleugels en de bevestiging dat we aan iets bijzonders werken. Maar om de paar minuten zeggen we: met de benen op de grond blijven staan, niet zweven. Eerst het programma! Aandacht vooraf is leuk, maar het gaat om wat we straks opnemen… Focus!”

Engeland aan de lijn

Carlo vond de opnames van de tv-show. buitengewoon spannend. “We zouden om half acht ’s avonds opnemen maar door uitloop van de make-up wordt de spanning enorm opgebouwd. En dan… de begintune! Mijn hart bonkt in mijn glitterjasje. Je kan meer dan dertig jaar tv maken, maar deze momenten vlak voor je begint blijven onwijs spannend.”

Het programma staat nu op band. “Het oordeel laat ik altijd aan het publiek over”, zegt hij. Dan sluit hij zijn column af: “De telefoon gaat. Engeland belt…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u deze nieuwe tv-show van Carlo Boszhard zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen