Linda en Martijn opgepast: Vivienne van den Assem wil grote studioshow

Een tv-ambitie uit onverwachte hoek: Vivienne van den Assem, met stip het meest kleurloze gezicht van RTL Boulevard, wil een grote studioshow presenteren in de sfeer van Ron’s Honeymoonquiz.

Vivienne van den Assem © Nick van Ormondt

Het écht grote studioamusement van vroeger komt niet vaak meer voor en de allergrootste programma’s gaan vrijwel altijd naar de gevestigde namen, denk aan Martijn Krabbé, Chantal Janzen en Linda de Mol. Toch heeft ook Vivienne van den Assem de ambitie om daartussen te komen. Zij wil graag een grote studioshow in de sfeer van Ron’s Honeymoonquiz.

Vivienne van showtrap

In elke aflevering van Ron’s Honeymoonquiz namen drie pasgetrouwde stellen het tegen elkaar op in verschillende spelletjes en quizzen. Het winnende paar mocht de finale spelen en daarin maakten ze kans op een luxe huwelijksreis. De troostprijs? Een kofferset. Vivienne zou zo’n grote familieshow graag aan elkaar praten.

Vivienne spreekt haar ambitie deze week uit in Televizier. “Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje. Zoals een klapper van een studioshow, in de sfeer van Ron’s Honeymoonquiz. Dat je van zo’n showtrap afloopt, stiekem hopen dat je er niet afvalt, en met een volle zaal een vrolijk programma maakt waarin onverwachte dingen kunnen gebeuren.”

Persoonlijkheid

Het is natuurlijk wishful thinking: er staan genoeg sterren in de rij om groot amusement te presenteren en voor zo’n format heb je wel een beetje personality nodig. Vivienne denkt dat echter te ontwikkelen bij RTL Boulevard.

Bij de showrubriek kan Vivienne meer van zichzelf laten zien, vertelt ze. “Het is zeker een plek waar je oprecht enthousiast mag zijn over iets of je afkeur mag delen, meer dan in andere programma’s.”

Crime Desk

Vooralsnog is Vivienne als presentatrice vrij inwisselbaar. Bij RTL Boulevard maakt het überhaupt niet zo veel uit wie er achter de desk staat – de sjeu is er sinds het vertrek van Albert Verlinde sowieso wel een beetje van af – en voor haar nieuwe presentatieklus Crime Desk geldt precies hetzelfde.

Vivienne is in het mager bekeken misdaadprogramma van RTL 5 in de voetsporen getreden van Marieke Elsinga. Ze heeft het erg naar haar zin. “Ik houd van de afwisselende onderwerpen bij Boulevard, maar het past ook bij me om me ergens flink in te verdiepen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen