Guido den Aantrekker afgeslacht door echtgenoot van Jan de Hoop

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker wordt op Twitter keihard door het slijk getrokken door communicatiepsycholoog Coen Lievaart, de man van RTL Nieuws-ster Jan de Hoop.

Guido den Aantrekker © William Rutten

Guido leidt met Story het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland. Ook deze week heeft de Story weer een flinke primeur te pakken: de zoon van René le Blanc klapt in het tijdschrift uit de school over het vermeende agressieve karakter van zijn vader. Hij beschuldigt zijn vader ervan zijn moeder te hebben mishandeld.

Chromosoomafwijking

Het is behoorlijk groot shownieuws en de Story pakt er dan ook flink mee uit. ‘Het schokkende verhaal van zoon René le Blanc: ‘Hij sloeg mijn moeder toen ze ZWANGER was”, luidt de kop. Ook de man van Jan de Hoop (zie filmpje) zag de cover voorbijkomen. Hij vindt het walgelijk dat er media zijn die van dit soort nieuws leven.

Coen haalt op Twitter flink uit naar Guido. Hij retweet Guido’s coverpost en plaatst daarbij: “Weet iemand welke chromosoomafwijking je hebt als je zonder vieze smaak in de mond andermans vuile was als verdienmodel gebruikt?”

Niet chic

Ongelooflijk ordinair, vindt Guido deze uithaal. Hij reageert: “Aldus de man van Jan de Hoop, RTL Nieuws-legende. De omroep die RTL Boulevard uitzendt – het programma dat leeft van zulk nieuws. Maar dat terzijde. Afwijkingen in chromosomen sowieso niet deftig om in te zetten in een ergernistweet. Zeker niet door een ‘communicatie-adviseur’.”

Daarop laat Coen denigrerend weten: “Dit lijkt me inhoudsloos genoeg om in je blaadje op te nemen. 😀”

Reacties

De reacties op deze Twitter-fittie zijn gemengd. “Coen, denk dat tegenwoordig meer mensen blijer worden van de Story dan van het nieuws. Dit heet goed ondernemerschap”, zegt de een.

En de ander over Guido’s tv-programma Shownieuws: “Man, man… Dat hele programma is toch één groot lachertje. Die mensen worden gewoon uitgelachen.”

Twitter-fittie

De uithaal van Coen:

https://twitter.com/coenlievaart/status/1384811468084948994

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen